February Favourite 2017

Tuesday, March 7, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Inspired by Joan's vlog, I would like to post my monthly favourite. For January aqma dah terlepas nak buat. Tapi takpe kita start dengan February. Better late than never right? Hehehe..


1. NEXT IS GOLDCOAST!!!



Company Sahajidah Haio Marketing announce the next trip will be to Tangalooma Island, Gold Coast, Australia!!! YA ALLAH seriously excited giler sebab my travel wishlist for 2017 is AUSTRALIA. Ada peluang dapat pergi FREE haruslah grab kan? :D

Now, siapa yang nak ikut jom?!



2. GOLD COAST GEAR UP SESSION WITH MY MENTOR

Bila company dah announce FRE TRIP ni, next step yang kena buat adalah jumpa mentor untuk tahu strategy qualify FREE trip ni. Ya ALLAH peluang besar dan mudah sangat nak qualify FREE Trip ni rupanya. Thanks dear Mentor, CDM Shaliza Aziz.

Lepas tu CDM Ieja ajar pula macam mana nak dapat kualiti client from social media. Ya ALLAH serious mudah giler nak apply! :D Ada yang nak tahu? PM tepi sikit ye :)




Our style coaching santai sambil makan. :P



3. FALL IN LOVE WITH JOAN
Girl crush betul bunyi nya but hey it's the better one right? Crush dengan guys pun bukan diorang taw pun. Hahaha. Aqma jadi berganda2 crush dengan Joan bila Joan cakap nak datang Malaysia. Wahh berganda riang hatiku!!


4. I MEET JOAN!!
Akhirnya aqma dapat jumpa face to face dengan Joan. The feeling was surreal sebab Joan ni memang comel and ramah giler. Dia appreciate all fans yang datang. Cerita penuh pasal Meet and greet Joan with HERMOXCOSRX kat sini.
5. I AM A COSRX USER
COSRX Low pH Facial Cleanser


Alang2 facial foam aqma dah habis, masa event meet and greet Joan hari tu ada popup store COSRX siap dengan dia punya maskot lagi. Plus, ada la product consulant sekali. TERBAIK!! Awesome isn't it? Aqma cuba yang Low pH punya. Will review about it after 2 weeks usage.


So yeah that's all for my February story. Hopefully March ni banyak benda boleh capai. In shaa ALLAH. Aqma FIGHTING!!

Love,
A.Aqma

2 comments on "February Favourite 2017"
  1. Siapa Joan? Siqah tak kenal pulak 😅😅

    Aqma fighting!! Hihi. Harap semua yang dihajati dalam bulan ni tercapai. Bab pergi Aussie tue best lah! :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature