I Miss This Space!!

Saturday, March 18, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

It has been awile I am not writing here in my blog!! Ya ALLAH rindunya nak bebel2 kat sini. Hahaha. Sebenarnya banyak pending post dah buat tapi tak publish lagi atas sebab2 tertentu. I still love blogging and writing just the time not allowed me to do so. *konon!*

Sepanjang setengah bulan Mac ni macam2 benda berlaku in my life. The latest one is aqma sakit mataaaa!! Huaa. Dah berzaman tak sakit mata tetiba kena sakit mata sebab infection contact lense. Alhamdulillah kena sebelah mata je. Kalau kena dua2 ya ALLAH tak tahu laa. Thanks ALLAH still belas kasihan to me. Huhuhu. Now in recovering phase. 2 kali pergi jumpa doktor sebab tak surut2 lagi. Sob3.

ubat mata. kali kedua lagi sebeban

Gigih ke stokis punch order. Biz still jalan :)


Pastu last week aqma naik pentas sempena penganugerahan naik pangkat in business. Alhamdulillah kali ni naik pangkat bawa anak bisnes sekali. Bila event SHOM best sangat2 sebab dapat tengok pelbagai ragam manusia yang semangat nak upgrade economy hidup masing2 and family. Will have a special post about this special day. :)

Semoga dihari2 seterusnya aqma lebih semangat nak update blog setiap hari. Amiinkan please~ hahaha.

Love,
A.Aqma
2 comments on "I Miss This Space!!"
  1. Huhu saya pun dah stop pakai contact lens atas sebab pernah kena jangkitan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke.. so sekarang dah stop dah la ye pakai contact lense? Kena rajin and pandai jaga pakai contact lense ni :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature