Wednesday, March 8, 2017

Morning? That's Me

Assalamualaikum and hi all :)


Pernah korang perasan yang korang jenis productive waktu bila? Aqma perasan yang aqma jenis morning person. Lebih productive bila selepas pukul 4 keatas camtu then terus sampai ke Subuh. Then tengahari tidur hahaha. Alkisahnya sebab aqma dah terbiasa kerja malam so kalau weekend memang susah nak tidur malam or malam akan tidur awal. Then terjaga la 3-4 pagi. Zzzz




Pastu susah nak tidur balik dah. Makanya macam2 kita buat terutamanya tengok k-drama. Hahaha. Astaghfirullah aqmaa!! Eh, bila tulis post ni baru aqma perasan yang masa belajar dulu pun aqma jenis suka stay up tak tidur langsung pastu siang tidur tak ingat dunia. Astaghfirullah!


Jadi harus la kebolehan bangun awal pagi ni dimanfaatkan untuk tahajjud and Subuh on time. Take note ya Aqma!


So, what's your productive time? Let's share at the comment below :)

Love,
A.Aqma

3 comments:

  1. JADI Morning person sebenarnya sgt best,,mcm2 benda boleh buat kalau bangun awal :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannns?? Bila jadi morning person ni banyak benda boleh setel :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...