SM/SSM Award 2017 | Yeay Naik Pentas Lagi!

Saturday, March 18, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Alhamdulillah 11 Mac 2017 yang lepas aqma diraikan oleh company SHOM sebab dapat naik pangkat as Senior Sales Manager (SSM) dapat naik pentas lagi taw. Award ni untuk meraikan usahawan Sahajidah Haio Marketing yang mencapai sales RM20,000 (SM) dan RM60,000 (SSM). 

Pastu dapat pin badge tulis SSM. Paling best kali ni aqma naik pentas sama2 dengan business partner. Both of us buat biz as part time. Namun alhamdulillah dengan biz ni kami sama2 dapat upgrade kehidupan dari segi ekonomi, pemikiran, bergaya and macam2 lagi la. 

Ada yang ingat our business biasa2 je tapi sebenarnya bila tengah tunggu turn nama dipanggil tu kita akan rasa berdebar, terharu, sebak pun ada. Sambil tengok leader lambai kat bawah. Pastu at the same time cari photographer supaya dapat tangkap gambar shot cun punya. Serious kat depan pentas tu cameraman ramai sangat2 macam anda artis taw! Kena tengok perhati betul2 your photographer. Sumpah seronok! :D 

Jom tengok gambar2 havoc weols masa SM/SSM Award 2017 yang berlangsung di IDCC, Shah Alam.

Tahniah SHOM dah 25 tahun bertapak di Malaysia :) PROUD OF YOU!
shawl - dUCkscarves (Matte Satin Silk Pink Dew)

Sementara beratur. Memang leader akan teman beratur sama. Thanks mak! :D

Alhamdulillah. Dapat shot cun. Thanks photoG Hafiz Atan :)

Dah selesai turn aqma, teman beratur with my biz partner, Atikah Adha pula :)

Weols! Antara geng TDC yang hadir :) Thanks!

The TDC Fighters!

Geng Hikers. Ni la geng kurus yang tak henti2 bagi semangat kat aqma. Okay 2017 is my transformation year!
Dengan Premium Beautiful, Shake Me, Set Kurus Bajet in shaa ALLAH boleh kurus!

Our badge! Next pentas DIAMOND pulak! Fighting!!
For those yang tercari-cari peluang side income aqma sangat2 sarakan platform bisnes SHOM. Sebab apa? Konsep buat bisnes ni mudah sangat2. Bayangkan la penerima Anugerah SMSSM hari tu ada lebih 2000 orang taw! Nampak sangat biz ni senang sangat nak buat tak kira part time or full time. Caranya mudah je, kita guna and share kebaikan pada orang lain. Sebab produk SHOM dah terbukti bagus dan diiktiraf KKM and all. Tak perlu risau lagi :)

Paling best HOT DEMAND produk Premium Beautiful pun dah 20 tahun di pasaran and still on demand and TOP PRODUCT di Sahajidah Haio Marketing. Perempuan mana taknak cantik luar dalam kan? Hehehe.

Dari bisnes ni bila bulat hati buat betul2 memang boleh dapat RM5,000 sebulan! Pada aqma berganda2 dari gaji kerja sekarang. Bila semakin naik pangkat semakin meningkat income. UNLIMITED beb! Agak2 tempat kerja uols sekarang boleh ke dalam tempoh 5 tahun uols dapat gaji macam CEO? Dengan this business ia boleh jadi kenyataan! Best kan? :D

Now, opening FREE VVIP MELANCONG ke GOLD COAST AUSTRALIA. Yang baru join pun boleh dapat free trip ni taw! Impian anda setiap tahun nak melancong, ini la platform terbaik! Ya, boleh bawa tersayang anda sekali! :) Nak tahu caranya just contact aqma +60102534217. Jangan segan text aqma sebab aqma pun dulu zero taw pasal bisnes ni. Just follow apa yang leader and TDC team ajar semuanya jadi mudah :) In shaa ALLAH~ Bayangkan raya ni dapat bagi parents duit belanja lebih. Best ke best? :D

Jumpa anda dipuncak kejayaan!



Love,
A.Aqma
4 comments on "SM/SSM Award 2017 | Yeay Naik Pentas Lagi!"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature