WARNA TERBARU COZUMA LIPSTICK 2017

Saturday, March 11, 2017
Assalamualaikum and hi all :)


Siapa suka buat koleksi lipstick? Berita baik untuk korang sebab lipstick kesayangan ramai, COZUMA LIPSTICK dah keluar 3 lagi warna baru pada awal 2017 ni.








lipstick-cozuma


2 warna atas ni dah disambar oleh my beloved client sebab dia suka lipstick Cozuma. So natural sesuai untuk golongan mak2 :)

Nak lipstick yang murah, tak buat lebam bibir, warna tahan lama, sesuai untuk pakai sehari2 pilih la Cozuma Lipstick. In Shaa ALLAH tak menyesal taw. Harga pun MURAH! :D

Macam mana nak dapatkan COZUMA LIPSTICK?
Cara mudah sangat2, uols whatsapp je aqma +60102534217 untuk tengok banyak lagi warna2 COZUMA LIPSTICK.

Pembelian 2 lipstick keatas dapat penghantaran PERCUMA SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH SARAWAK ADD RM3 JE :)

P/s: Orang Brunei yang nak dapatkan Cozuma Lipstick boleh hubungi aqma juga sebab aqma ada partner di sana yang boleh dapatkan untuk uols. So, no worries about the postage charge and all. Bestkan? :D

GRAB YOURS TODAY!!! ALL COLOURS ARE FAST SELLING!!!


Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature