AFTER YEARS... FINALLY I MET HER

Friday, April 14, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Ini adalah post tertunggak. Dah lama dah cerita ni tapi nak juga cerita memori ni dalam blog tersayang.

After years... finally jumpa juga my so called PRS (Pembimbing Rakan Sebaya). Aqma suka sangat luahkan segala benda kat dia. Luah segala-galanya. Almost 70% rahsia hidup ni dia tahu. Kitorang takda la rapat sangat tapi thanks to technology still boleh bertanya kabar each other. Alhamdulillah. Sayangnya aqma pada manusia sorang ni memang tak boleh nak dinafikan lagi. Ceywah ayat novel! Tapi deep inside only Allah knows how much I care for her.



Nama manusia ni adalah Wa'a. Nama penuh rahsia. Hahaha. Jumpa dia last 2 weeks masa wedding one of my close friend in high school, Nabila. Pergh.. masa wedding Nabila ni aqma sebakkkkk. Sebak sangat2 at last dia jumpa juga her soulmate. Masa nikah aqma tak pergi tapi masa rception tu aqma datang tapi mata memang cover habis. Control perasaan ni supaya tak mengalir air mata. Thanks to kawan2 lain yang buatkan diri ini terhibur :)

Masa dalam perjalanan balik dari wedding Nabila tu, ada kawan tanya "Next wedding kau rasa sape kau sebak pulak?" Aqma jawab "Next bila Wa'a kawen sure aku nangis teruk." Pergh punya la rasa macam dah putus hubungan bila kawan2 rapat ni dah bersuami. Ya ALLAH, munculkan la suami untuk aku juga. Amiin :)

Orang lain dah posing dia sibuk cakap apa ntah -_-"

So, paling best masa wedding Nabila ni kitorang ala2 mini reunion dengan geng2 Musytari. Musytari ni nama rumah sukan masa sekolah menengah dulu a.k.a rumah kuning. Masa zaman kitorang Musytari memang power! :) Dorm kitorang based on rumah sukan. 1 dorm campur form 1-5 barulah meriah beb! Then, masa form 1 ke form 3 kitorang dah memang agak Azura yang akan jadi ketua rumah suka dan ia betul2 terjadi. Hahaha

Musytari sahaja. Paling kanan adalah Azura. Paling kecil tapi paling garang!

Semua yang ada masa tu.

Itulah cerita throwback pasal geng2 sekolah menengah. Next, wedding siapa pula kita berjumpa?

Love,
A.Aqma

4 comments on "AFTER YEARS... FINALLY I MET HER"
  1. sebenarnya kalu attend weeding ni bukan nak apa sgt pun, nk jumpa kwn2 yg dah lama tak jumpa, kira macam weeding reunion la..best kan dpt jumpa kwn2 lepas tu mula teringat zaman dulu2 kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. betul tu! bila dah jumpa tak habis2 throwback kisah silam. hehehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature