Top Social

Business Reward | Dapat FREE SWAROVSKI (Gelang Neelofa)

Sunday, April 2, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

It's just a routine for me to meet my leader every early of the month to do some reviews, what to do for the month. setting strategy and all. Then I saw my leader came into the restaurant with a mysterious blue paper bag. Well it's not so mysterious because the "brand" is obviously printed there. So, I just calm myself and smile at her. I miss her so much! There are lots of thing to catch up.

*Untuk penceritaan lebih eksaited, Manglish mode on!*

Then, kitorang pun order la apa nak makan. Disebabkan aqma dah sarapan sikit sebelum keluar rumah tadi maka pilih makan dimsum je la. Not bad la dimsum dia sedap and pedas2 sikit sebab ada blackpepper. Suits my taste tapi kecikkk je! Tak puas gigit. Huhuhu. My leader pilih makan nasi berlauk sebab dia belum makan since pagi. So, memang she planned to eat big portion since she has back to back appointments.

Back to story paper bag biru tadi. Okay bila dah setel order makan, CDM Ieja or aqma biasa panggil, Kak Ieja cakap, "Aqma, sorry.. beg komot sebab letak dalam luggage. This is for you." I WAS TOTALLY JAW DROP! FOR ME?? This blue paper bag written "SWAROVSKI" on it is for me?? Then Kak Ieja suruh buka and she did the fb live video. Of course la aqma nervous nak buka sebab ye la benda mahal weyyyhhh! Tak pernah terfikir nak ada benda2 jenama SWAROVSKI ni. :P
Fuhh, alhamdulillah helok muka aqma dalam live video tu. Bhahaha. Ya ALLAH weyyy sumpah happy giler sebab benda alah dalam paper beg biru tadi adalah...................................

The blue paper bag :)
And the MOST EXCITED it is in PURPLE!!! My favourite color weyhhh! Alhamdulillah syukur giler tahap tak tahu nak cakap apa dah sebab happy dapat FREE SWAROVSKI dari ITALY. Ye, dari ITALY okayss mohon jeles! :P

Aqma dapat hadiah bracelet tu sebab aqma dapat capai target business last month. Alhamdulillah it's a benchmark for me to work harder after this. Aqma perasan banyak yang aqma dapat dan belajar sejak buat bisnes ni. Dulu masa mula2 buat bisnes ni aqma tak terfikir pun boleh capai macam2 benda. Sampai mak aqma pun dah berani keluar suara, "Nanti pakai kereta AUDI, ibu tumpang naik pun okay laa. :)" Nampak, orang pun percaya kita boleh capai sesuatu yang luar biasa sebab kita ada sesuatu yang unlimited. Bila makan gaji semata-mata agak sukar nak capai sesuatu tu, mungkin boleh capai tapi orang cakap, "Boleh la suami dia kerja bla..bla..bla.. suami dia business man." Nowadays dah takda istilah suami kaya, anak orang kaya sebab wanita pun boleh miliki kereta besar sendiri asbab buat business. Strong women spirit alive!

Aqma sikit lagi nak capai pangkat Diamond. Uols tolong doakan aqma ye by this June aqma capai sales RM180,000. Amiin :)

AQMA dapat RM180,000 sales this month confirm!
For those yang rasa ada 'dinding' nak capai impian, cuba beranikan diri ambil langkah buang 'dinding' tu dan mulakan perniagaan sendiri sebab 9/10 dari punca rezeki adalah PERNIAGAAN. Nampak, besar kan portion tu :)

Yang risau buat bisnes sangkut tengah jalan, zero knowledge macam mana nak buat bisnes, jom aqma bantu uols. Be part of my team today! Aqma akan guide uols from ZERO to HERO. Uols cuma bagi peluang dan rela untuk dibimbing je :)

Jom be part of our team and will guide you to have financial FREEDOM!
Nak sembang2 pasang impian dan bisnes terus je contact aqma +60102534217 ya. I will be waiting for you~~~

Love,
A.Aqma

6 comments on "Business Reward | Dapat FREE SWAROVSKI (Gelang Neelofa)"
  1. Waaaaa bestnya dapat free! Hehehe.

    ReplyDelete
  2. Swaroski beb!!! Perghhh! Nak masuk kedai Swaroski pun siqah takut tau. Hihi. COngrats Aqma for your achievement dan lagi sikit nak capai pangkat Diamond. Kenal Said Saiful Fazli? Dia dah pangkat Diamond jugak rasanya. Dia lah satu2nya kawan sekolah yang masuk bisnes ni dan berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know right?? Aqma xpernah terfikir pon nak ada Swarovski ni dengar nama brand pun dah seram..alhamdulillah sejak aqma buat biz ni segalanya mungkin. :)
      Siqah pun boleh je jadi berjaya dengan biz ni:)

      Delete
  3. teringin nak join. nanti airah whatsapp ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. airah, cepat2 whatsapp.. nnt boleh buat duit raya kepuk2 :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature