Friday, June 23, 2017

4Fingers & Friend is A Treasure

Assalamualaikum and hi all :)

Apa cerita uols punya persiapan raya? aqma sebenarnya lebih prefer kemas rumah dari masak2. hahaha. No worries my future husband, I will make sure nanti dah kawen you tak kelaparan punyaaa :) 

Okay lah kalau tak masak mestilah tapau or makan kat luar certanya kan? So, masa minggu kedua puasa aqma pergi la berbuka puasa kat luar. Berbuka dengan my Treasure friend. I called her a treasure friend since she has something that makes me calm and I can be my own self while with her. I met her during my PLKN days and after 5 years of distance now we are closer. 

Nak jadikan cerita, aqma and kawan aqma ni pergi la berbuka sama2 kat MidValley sebab in the middle kan? Dia dari Sg Buloh and aqma dari Sepang. Jumpa tengah2 endingnya KL je laa. Rupanya rumah aqma dengan Midvalley takde la jauh mana sebanarnya.. tapi pergi Midvalley dalam pkul 6 ptg camtu memang meraung la jem + cari parking. Ngeee!

Bila tang "Nak makan kat mana?" aqma memang serah 100% ikut tekak my friend sorang ni. Well, she is a treasure for me, so I believe her and alhamdulillah her suggestion always TIP to the TOP! Hehehe. So tempat berbuka pilihan my treasure friend with my approval was 4 FINGERS. Sumpah tak pernah dengar nama reswtoran tu. Hahaha. Rupanya restoran ayam ala2 Kyochon tu la tapi murah sket.. and KOREA brand some more. Fuhhh, dok repeat cite masa gi Korea je laaa citenyaa. The Korea vibes was there. EXTRA sangat kannn?

4 Fingers
Kitorang ambil Mix perisa. Yang original + garlic apa benda ntah.. Tapi overall, HABIS! Borak2 makan2,, memang licin! Sedap la juga ayam ni. very cute2 one. so manis daging ayam tu terasa la. :)
Tapi korang kena sabar sket sebab penuh giler orang and beratur nak beli and tunggu tempat duduk,

So, here my treasure Friend, NABILAH :)
Banyak dah muka dan cerita dia dalam blog ni. Well, saje nak keep memory with her dalam ni :)


Borak punya borak and jenjalan sikit dah pkul 9 lebih... pulang la kami ke pangkuan keluarga tercinta.. Korang pon mesti ada kawan yang comel2, sangat2 best kan? Cer la share and tinggalkan link kat ruang komen.. nanti aqma singgah blog korang ea :)

Love, 
A.Aqma

2 comments:

  1. Tak pernah makan kat restoran nie.. Maybe nanti boleh cuba..
    Comel je kawan aqma..

    ReplyDelete
  2. Nampak sedaplah ayam 4 Fingers. Siqah tak pernah pergi makan kat sini. Nanti nak cuba jugalah =)

    Btw, selamat hari raya aqma! Maaf zahir batin! =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...