Thursday, June 8, 2017

Peluang KEEMASAN | Mungkin Sekali Seumur Hidup

Assalamualaikum and hi all :)

Dikala aqma tengah taip entry kali ni sebenarnya otak meronta-meronta fikir pasal assessment yang akan berlangsung tepat 6.30 pagi esok. Dah plan pukul 4 am bangun but dalam hati meronta-ronta nak tulis something kat blog. Well, I love my blog so much! :D

Here peluang keemasan yang aqma sendiri tak pernah sangka aqma dapat peluang ni which is I was appointed to be next emcee for next TDC Intensive Class. Yang mendebarkan ia bukan lah kelas biasa yang kecil2 tu.. Kelas ni aqma kena naik pentas taw as an emcee and speaker. Ya ALLAH nervous tahap petala kelapan weyyy!! But hey, I am a leader in the making. So, ini adalah proses for me to challenge myself. As a leader kena la berani kedepan and be bold right? So, this is the time for me to prove and discover the hidden potential of myself. 

NERVOUS?
Of course lah kan?? Apa2 pun thanks a lot to my beloved leader for giving me this awesome opportunity. Semoga aqma boleh buat yang terbaik. If tak ada yang pertama, manakan ada yang seterusnya. Betul kan? :) 



Siapa nak tengok my presentation boleh la follow my instagram @ainulaqma for updates. Will update activity, talk, discussion during the TDC Intensive Class this Saturday. Kawan2 blogger doakan aqma boleh cakap dengan lancar kay? :)

P.s: 
Dah boleh sambung study dah.. eh ke tido ea? :P

Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...