Monday, June 19, 2017

TDC Monthly Intensive Training & Iftar | I MADE it!

Assalamualaikum and hi all :)

Dah seminggu lebih dah postpone post pasal TDC Monthly Training and TDC Iftar. I'm still coping with my NEW life. My task in job world is quite tough. Tired mentally and physically. Sometimes I feel like I want to sleep and wake up at 3.00 pm to punch out and go back home. Step aside the stress one. Let's move to the day that I challenged myself!

TDC Training yang lepas aqma diberi tanggungjawab untuk kendalikan majlis merangkap as a speaker juga. Nervous tak yah cakap la weyyy. Dalam kereta dok practice dari rumah sampai ke stokis. Hahaha. Adoiyai! Tapiii Pengalaman tu sangat2 berharga!

Topik training lepas adalah: TOP PRODUK SEMPENA RAMADHAN DAN SYAWAL. Topik ni memang membantu usahawan TDC fokus buat sales lebat sepanjang Ramadhan dan Syawal ni. Lepas raya pun bonus lebat. Takmo la lepas raya pokai. Best kan? :)


Semangat nak sampaikan ilmu pada usahawan yang hadir
Ni second speaker, DSM Eida Idris. Datang jauh dari Penang pkul 4 pagi taw.

CDM Shaliza Aziz. Topik Pengurusan Kewangan. Speaker paling dinanti-nantikan!


US.
Dah selesai training kitorang terus bergegas ke Concorde Hotel, Shah Alam untuk iftar TDC. Alhamdulillah sempat duduk sebelum azan. Hehehe. Seriously sangat2 seronok! :D

Dah fefeeling raya dah memasing~

Ukhuwah antara TDC memang meletops!

Geng sama2 di bawah CDM Shaliza Aziz

Alhamdulillah everything went so well! Lega sangat dapat handle majlis dengan baik. Lepas ni nak buat lebih baik lagi. Aqma suka bisnes dengan TDC ni sebab dapat cungkil bakat yang terpendam. Terutama part bergambar. Eh? Hahaha

If next year, korang nak keluar beriftar dengan kitorang, jom la join kitorang dari sekarang! Even korang suri rumah, tapi ada keluar pergi majlis iftar. Kan glamour tuuu~ Betulkan? :)

Nak join aqma and the geng, boleh terus whatsapp aqma +60102534217 untuk info lanjut :)

Love,
A.Aqma


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...