Saturday, July 22, 2017

Appointments Buat Duit Berderettt!

Assalamualaikum and hi all :)

Baru perasan dah lebih 5 hari aqma tak update blog. What?? Kata nak jadi Joan Kim versi blogger. Yelah, Joan Kim versi Video. Aqma versi tulisan. (Key point dia: ISTIQAMAH! *arm flexing*)

Lately ni aqma punya jadual kehidupan almost full. Malam je duduk bawah ketiak my mum. Hiks! As early as 4.30 am aqma dah get ready nak pergi kerja. Then sempena Projek Korea, business pun bergerak laju sama. During lunch time grab masa untuk personal coaching with my beloved partners. Diorang pun spend lunch hour mereka sit down with me and discuss projek Korea.


Ni Mylea. My classmate masa degree. Dulu dia pernah stress dengan environment tempat kerja. Bila join bisnes dengan TDC, boleh jadi tempat hilangkan stress tu. Plus, seronok sebab ada macam2 aktiviti kumpulan. Tak la boring hidup. Hehehe.

Ni pulak Imah. Kawan sekolah rendah aqma. Walaupun Imah kerja government still ambil peluang buat bisnes dengan SHOM sebab bisnes dengan SHOM dapat pusing satu dunia PERCUMA. Kat office pun tak offer pergi travel 2 kali setahun! :)

Ni pulak my officemate, Asmah. Sama2 buat bisnes dengan aqma sebagai back up plan. Bila dah ada anak ni rasa nak uruskan anak sendiri lebih mudah. Even bila dah berhenti kerja nanti she still want to have big amount of personal income. From now she already build her retirement plan with SHOM :)

Bila qualify FREE Trip Korea ni bukan dapat jalan2 kosong je, malah dapat INCOME BUSINESS pun BESAR juga. Tak da la nanti kat Korea jalan2 ikut tour guide kosong je, uols ada duit belanja yang gemuk bawa shopping kt sana. Amacam? Cool kan? 

Eh, korang rasa ada duit EXTRA RM2,000 - RM3,000 sebulan tu BEST ke BEST? Pada aqma awesome banget dehhh! Tapi if uols nak tahu income business dengan SHOM uols boleh dapat sampai 5-6 angka sebulan!! Tapiiii........................ since business SHOM ni bukan SKIM CEPAT KAYA tapi amalkan konsep SIAPA BUAT DIA DAPAT. Makanya, partners aqma pun dah menderu2 mulakan strategy masing2. Kita beli IMPIAN income bulanan 5-6 angka tu SEKARANG! Bina tapak dari sekarang. Mana ada rumah banglo siap dalam masa 1 bulan je kan?






So, korang yang rasa duit gaji tu semput dan sempit setiap bulan. Tapi keinginan dan kemahuan seluas alam, jom buat side income SHOM. In shaa ALLAH aqma bantu uols cara business di hujung jari yang mudah, pantas dan efficient. Jangan tunggu lambat2 sebab semakin tunggu bukan duit boleh beranak sendiri pun.. hehehe

If uols interested to join our interesting journey in life transformation thru business just Whatsapp aqma kat +60102534217 for more details. :)

Love, 
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...