Wednesday, July 12, 2017

I am the LUCKY WINNER! Yeay!

Assalamualaikum and hi all :)



Last month aqma ada masuk contest yang lalu kat instagram aqma. Pastu tengok2 contest tu untuk menang beauty product from Hermo.my. Tahukah anda bahawa Hermo.my adalah beauty shopping hub favourite aqma? Barang2 k-beauty yang diorang jual adalah original and harga sangat2 berbaloi. 

Hermo.my juga la menjadi agent peluang aqma dapat jumpa my favourite Youtuber, Joan Kim. (cerita penuh kat SINI) Thank you Hermo.my and COSRX! :) Untuk menang contest tu peserta kena post product yang diorang nak kat instagram or blog then submit kat borang yang disediakan kat Bigcast.my. Then aqma pilih la nak dua produk ni..



Pengaruh Joan Kim sangat kuat in my beauty regime. Hiks!

Sebenarnya aqma dah sedih dulu sebab bila tengok Bigcast announced pemenang I'm not listed. Tapi korang pernah dengar "Bila dah rezeki kan?" aqma dapat email yang aqma menang the contest!! Diorang cakap kt ig Bigcast tu untuk 10 pemenang je tapi sebab sambutan very overwhelming dia added more winners. Alhamdulillah! I'm one of them :)




And produk yang aqma dapat produk Nature Republic Nature Facial Wash tu. Kebetulan pencuci muka aqma dah habis. Memang on time sungguh laa! Alhamdulillah~ Now I'm waiting for abang GDEX bagitahu barang dah sampai :)

Thank you BIGCAST.MY and HERMO.MY for selecting me as the lucky winner :)

Love,
A.Aqma

3 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah~ Thanks a lot Shiela :)

      Delete
  2. betul sbb joan kim jugak la try pkaai cosrx! haha,tahniah btw :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...