PLKN Mini Reunion Raya 2017

Monday, July 3, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Yes masih lagi topik raya.. Masih lagi mood beraya. In shaa ALLAH by next week aqma akan selitkan topik2 tips KECANTIKAN dan KESIHATAN. For those yang subscribe blog aqma. tunggu notification okays? *hint: Oily skin*

Korang pernah masuk PLKN? Meroyan tak bila nama naik terpilih ke PLKN? Aqma masa tahu dapat PLKN tu rasanya tak da perasaan apa2 tak rasa risau or takut kena buli ke apa ke. Rasa happy je sebab lepas SPM dah ada tempat nak pergi tak terperuk kat rumah. Hahaha. Dengan PLKN ni la dapat experience macam2 termasuklah pengsan selepas derma darah :P

Thanks to technology dan social media aqma still lagi keep in touch dengan few PLKN friends. Ada yang terpisah jauh and totally lost contact sebab ye lah diorang ada yang duduk di Sarawak memang susah la nak contact bebagai. Unless yang lepas study nak stay KL in shaa ALLAH boleh reunion semula. Selama ni aqma dok cite pasal kawan PLKN Nabilah kan? Kali ni aqma cerita lagi pasal Nabilah and kawan lagi sorang namanya Elizabeth. She is the cutest among all yet so matured! Tadi kitorang plan beraya rumah Nabilah di Sungai Buloh. Betapa la aqma ni tak pernah jejak Sungai Buloh rasa jauh je pergi tadi tapi bila balik rasa sekejap pulak. Huhuhu.

Aqma jemput Eli di KTM Sungan Buloh then gerak rumah Nabilah sama2. Dapat kumpul kitorang bertiga je.. masing2 ramai yang dah berkeluarga dan busy. Ye lah nama pun R.A.Y.A~ Paling teruja pergi rumah Nabilah ni sebab nak makan Vietnamese Roll. Macam tak senonoh pun ada, pergi beraya rumah orang sebab nak makan. Hahaha. Tapi seriousla Vietnamese Roll Nabil ni enak sungguh! Rasa macam berbaloi datang Sungai Buloh semata-mata nak beraya rumah Nabil. :)

#vietnameseroll #enak
Family dia pun sangat2 peramah. Layan je kitorang. Hahaha. Kakak and mak Nabil pun sangat caring layan kitorang macam saudara sendiri. :) Alhamdulillah~ Lega bawa ole2 masa datang tadi. Tak la terkilan sangat datang rumah orang tangan kosong je. :O

Lama juga kitorang lepak2 kat rumah Nabil. Bukan cerita pasal kerjaya unik Elizabeth je. Rupanya memasing kaki k-drama. Maka dok kupas isu k-pop je lerr...hihihi.

Pose k-heart from us. :P

Antara pose paling mahal. Hihihi

Tahun depan boleh bergambar port sini lagi :P
Dalam pukul 4 camtu kitorang beransur pulang. Masing2 pun nak kerja keesokan harinya. Thanks a lot Nabilah for the treats. Best banget weyhh! 5 star aku bagi. Hahaha. Nanti bawa Elizabeth datang rumah aku pulak :) Raya belum habis.. hihihi.

Love,
A.Aqma
4 comments on "PLKN Mini Reunion Raya 2017"
  1. wow geng PLKN pun still lagi contact.. cayalah ni memang ukhwah terbaik. kipidap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi siti! :)

      Aah aqma masih contact lagi few kawan2 plkn dlu.. hehehe

      Delete
  2. hi dear. salam perkenalan.

    yes I salah sorang 'mangsa' plkn. adoiyai berendam air mata. tak pernah berpisah dengan mak -_- tapi tu lah, jadi memori indah

    ada keep in touch setakat like like kat facebook je lah. tak pernah lah jumpa/join reunion.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan kembali sis Mommy Cici :)

      ooo berendam air mata alkisahnyaa. hehehe.. aqma memang redha je dah bila dapat plkn tu.. hahaha :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature