Tuesday, August 8, 2017

Bio Velocity Sleep Mate Hai O | Testimoni BVSM 2017

Assalamualaikum and hi all :)

Pernah dengar orang cakap waktu terbaik untuk penyembuhan adalah waktu tidur? Pastu bila tak cukup tidur mula la mengamuk, moody bagai kan? Huhuhu.. Pastu come to worst ada yang terlebih tidur tapi still badan rasa lemau. Erkk? So, sekarang uols takyah risau sebab Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) boleh bantu untuk anda dapatkan tidur yang berkualiti. Bila dapat tidur yang berkualiti, in shaa ALLAH proses penyembuhan lebih cepat, badan pun jadi segar :)

Okay meh aqma cerita kat uols pasal Bio Velocity Sleep Mate ni.. 

APA ITU BVSM?

BVSM atau Bio Velocity Sleep Mate adalah pelapik tilam yang mengandungi GARAM LAUT DALAM dan didedahkan pada cahaya matahari waktu pagi. Ia juga merupakan pelapik tilam yang mengandungi tenaga Bio Velocity iaitu tenaga matahari pagi yang disimpan dan diseimbangkan dengan garam laut dan disuntik ke dalam pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate.

apa-itu-bvsm

apa_itu_bvsm

As usual, produk SHOM mesti ada sijil pengiktirafan. So, uols jangan risau ya :)

Siapa yang patut menggunakan Bio Velocity Sleep Mate?

Bio Velocity Sleep Mate_selangor


KEISTIMEWAAN UTAMA Bio Velocity Sleep Mate
  • Menggalakkan peredaran darah
  • Memperkuatkan fungsi jantung
  • Meningkatkan kadar oksigen dalam darah
  • Mengaktifkan fungsi sel
  • Meningkatkan kadar metabolisme
  • Meningkatkan keupayaan penyembuhan sel
  • Menguatkan sistem imunisasi

KUALITI KESIHATAN dengan Bio Velocity Sleep Mate
  • Meningkatkan aura tubuh dan kecergasan manusia
  • Melegakan kepenatan, merasa lebih bersemangat dan bertenaga
  • Menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
  • Membantu menghilangkan kelesuan dan kemurungan
  • Mengurangkan kesan negatif radiasi dan elektromagnetik

Ya ALLAH banyak betul manfaat kita boleh dapat dengan BVSM ni rupanya. Pastu boleh pakai seisi keluarga taw. Nak tengok feedback mereka yang dah pakai BVSM? Meh aqma share dengan uols..


testimoni_2017_biovelocity_sleepmate


testimoni_2017_biovelocity_sleepmate
Ya ALLAH seronokkan kaki kebas dah hilang? :)

testimoni_2017_biovelocity_sleepmate


testimoni_2017_biovelocity_sleepmate

testimoni_2017_biovelocity_sleepmate
Subhanallah..pesakit strok pun boleh rasa perubahan lepas pakai BVSM

testimoni_2017_biovelocity_sleepmate
Anak2 kecil yang selalu demam pun boleh pakai BVSM ni supaya bantu tingkatkan imunisasi mereka :)

testimoni_2017_biovelocity_sleepmate

testimoni_2017_biovelocity_sleepmate
Dari susah bercakap now dah boleh cakap banyak sikit.. Seronokkan? :)

testimoni_2017_biovelocity_sleepmate
Orang ada tonsil memang senang demam. Pakai BVSM tingkatkan imunisasi dan tingkatkan fungsi sel. In shaa ALLAH kurang demam, aktiviti harian pun tak terbatas. Bestkan?

testimoni_2017_biovelocity_sleepmate



Alhamdulillah!! Terlalu banyak manfaat pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.. Aqma pun seronok dapat bantu orang ramai tingkatkan kualiti kesihatan. Especially kita ikhtiar untuk orang tua kita. Mereka kadang2 nak makan ubat sangat tak boleh, anak kecil nak cucuk2 sana sini kesian..Jadi ikhtiar lah dengan BVSM.. In shaa ALLAH berbaloi satu keluarga :)

Hargaaaa??

Now ada HARGA PROMOSI untuk JIMAT SANGAT!!! 
Wajib grab cepat sebab PROMOSI TERHAD!!! 




Nak cuba, demo dan nak tahu harga boleh contact aqma ya. Whatsapp je kat +60102534217 .

pelapik selimut ajaib_selangor
Your TRUSTED Biovelocity SleepMate Agent :)
Contact taw!

Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...