My Current Favourites

Monday, August 7, 2017
#2
Assalamualaikum and hi all :)

Lately ni dok dengar lagu Oh Chentaku je. Rasa macam ada few lyrics tu terkena batang hidung sendiri. Hihihi. Especially yang "Dia cintaku tapiku memandangnya dari jauh" Kira kita crush je la kat someone. Hahaha. Meh layan bawah ni.. hehehe




My next current favourite is my new size of Premium Beautiful. Dah boleh pakai saiz kecik pulak. Alhamdulillah~ Betul la kekakak TDC (my team, The Diamond Circle) cakap yang semakin konsisten pakai Premium Beautiful semakin badan kita mengecil, kemas. Now it's my turn to experience it. Dulu pakai waist nipper size 82 Classic, now size 76 Elegence. Beza Classic dengan Elegence ni adalah Classic ni untuk newbie yang baru nak alihkan lemak, baru nak kurus tu. While Elegence ni ibarat untuk maintenance, lebih lembut, sesuai untuk yang dah kurus :)

premium-beautiful-selangor_agent-premium-beautiful-selangor_premium-beautiful-murah_testimoni-premium-beautiful-korset-premium-beautiful-bengkung-bersalin-bengkung-moden
Dah boleh pakai Elegence. Yeay!

Aqma turut sedih sebab Soy (Joan's friend) dan pindah ke USA untuk sambung belajar. Suka tengok vlog Joanday bila ada Soy sebab cafe yang diorang pergi dope habis! Ni last vlog Joan yang ada Soy. Tak sabar nak jejak korea lagi nak pergi cafe hipster kat sana. Maka, kumpul duit berkoyan2 la from NOW! hehehe. All the best Soy for your study :)




Till then guysss! :)

Love,
A.Aqma

Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature