Saturday, August 19, 2017

Postcard from Netherlands | #7

Assalamualaikum and hi all :)

Terkejut aqma taw balik kerja siang tadi nampak ada postcard atas meja. Ingatkan kad jemputan kawen. Hahaha. Eh tengok2 rupanya ada postcard khas untuk aqma dari Netherlands. Waaa!! Happy bangat gue!! After few postcards sent, now my turn to receive postcards from others. Thank you dear sender. :)



Sebenarnya aqma ada join satu postcard community ni nama dia POSTCROSSING. Korang jengah je website tu and daftar for FREE :) Aqma memang jenis old skool sikit. Suka hantar kad raya, suka kumpul poskad. Dulu masa kat sekolah ada join pal friend ni. Best juga taw. Hehehe. Ada la dapat surat sekeping. Happy dah~ Dulu2 mana ada instagram bagai ni.. Kah2.. Dulu2 la sangat~

Eh, ada yang sama hobi macam aqma ke? Belanja komen sikit~

Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...