Top Social

The 12 Years Love | #5

Monday, August 14, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

ALHAMDULILLAHHHH! Akhirnya cinta Amir Haneef dan Ummu Aiman yang berputik sejak usia 14 tahun dah officially HALAL forever! Lama tu woi depa ni bercinta 12 tahun taw! Suka cara diorang kapel sebab tak menunjuk the love but they have the sparks. Hahaha. Korang faham takk? Apa2 pun happy sebab diorang dah tied the knot.

Semoga Anep jaga Iman sebaiknya. In shaa ALLAH.. Both pengantin my schoolmate. Thanks for the invitation and barakallahufiikum :)


The groom and the bride


Le girls

Anak Dina featuring Owner Bawang Studio, Mustak >,<

Lepas balik dari kenduri singgah sebentar TEALIVE kat shaftsbury. Not bad gak PuEr Rose Tea dia.



After all, Thanks a lot my dear dongsaeng temankan kita gi wedding lagi. Hehehe

Saranghae dak Hazi <3

Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature