Sunday, September 10, 2017

My August 2017 Favourite | #12

Assalamualaikum and hi all :)

Walaupun kita dah singgah September for a week++ aqma still nak share my August favourite. My favourite for August goes to..........................................
.
.
.
.
.
.
.

QUAY AUSTRALIA : FRENCH KISS

Aqma adalah big fan sunnies from Quay Australia. Since my leader went for FREE VVIP trip to Gold Coast, aqma pun kirim la sekali sepasang sunnies Quay with her. Pastu bila CDM Ieja whatsapp gambar2 sunnies yang ada, hati aqma terpaut dekat yang French Kiss ni. Hehehe. Terus said "ON" to her :)

Excited terus bila jumpa my leader lepas dia balik dari Gold Coast. Alhamdulillah dapat juga sunnies idamanku~ 

Quay Australia French Kiss

Aqma seorang yang excited bila benda baru ni, maka lepas dapat terus pakai. Hahaha. So now memang pakai sunnies ni je la. Aqma lately ni macam suka kumpul sunnies pula. Hahaha. Lagipun aqma memang jenis kena pakai sunnies bila driving especially siang yang silau. So sunnies are my protector :)


Gaya isteri datok2

My beloved friend wore my old Quay Australia Cherry Bomb. My first Quay Australia sunnies was bought by a friend who was further study in Melbourne, Australia. Mudahkan? :)

Ha, korang pun peminat sunnies ke? hihihi.

2 comments:

  1. I just saw and like your second picture on Instagram. Hihi.

    I'm not a big fan of sunnies. Mungkin sebab Siqah ni kan pakai spec. Sekarang, even kuar jalan pun malas nak pakai contact lens..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Thanks a lot dear..
      aqma memang suka pakai sunnies and since my face boolat lebih okay pakai contact lense. nanti shawl duck tak jadi. hahaha

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...