Premium Beautiful Expert In Action! | #11

Tuesday, September 5, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Semalam aqma ada tugasan as Agent Premium Beautiful Terlatih di KLIA. Jumpa client kat KLIA sebab my client ni dia kerja kat Brunei. Balik Malaysia sempena cuti Raya Haji hari tu. Perjalanan aqma ke KLIA semalam dalam 9 minit jeee. First time naik ERL pergi KLIA. Hihihi. Selama ni naik kereta je itu pun tunggu kat luar. Hahaha. Bila naik ERL tu rasa fefeeling macam kat Seoul sebab masa kat Seoul nak gi airport naik train. Hiks! :)


premium-beautiful-selangor_agent-premium-beautiful-selangor
Tak sempat panas punggung dah sampai. Hiks!

Actually aqma dapat DM (Direct Message) kat instagram from stranger yang beliau nak minta tolong repairkan Premium Beautiful dia yang dah usang. Aqma baca kelip2 mata bila dia kata "Premium Beautiful dah usang" SERIOUS LAAAAA? Rupa2 nya memang serious dah usang sebab Premium Beautiful client ni dah berusia 13 tahun! Eh bayangkan pakai setiap hari dalam masa 3 tahun pun dah usang, apatah lagi 13 tahun kan?? Since she already knew the goodness of Premium Beautiful, she never look back. Now she wants to get a new set of Premium Beautiful. What a great investment! Bijak2.


premium-beautiful-selangor_agent-premium-beautiful-selangor
Premium Beautiful. YOUR WISE INVESTMENT for BEAUTY & HEALTH!

Paling bestkan, client ni siap pesan lagi kat aqma, "Pakai la konsisten Premium Beautiful ni. Bagus taw. Pakai je masa pergi kerja ke.. Dah beranak pinak, maintain badan. Saya jenis suka makan. Pakai Premium Beautiful boleh control sikit. Hihihi" Alhamdulillah rasa terinspirasi sangat dengan my client ni. She is very down to earth. Suka sangat2 her style!

Oh, btw aqma terkejut gila bila client ni bagitahu umur dia. Aqma expect umur dia dalam 30-an rupa2nyaaaa dah nak masuk 46 years old!! Hey, siapa cakap umur 40-an orang taknak gorgeous?? 40-an la nak maintain taw! Pilihan bijak pakai je Premium Beautiful. In shaa ALLAH dalaman dan luaran gorgeous taw! Kan Premium Beautiful ni 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan :)

Alhamdulillah, bila kita niat baik nak berniaga in shaa ALLAH, ALLAH lorongkan kita jumpa client yang baik2 dan mudah untuk handle. Aqma doakan kawan2 yang berniaga dapat client yang baik2 juga. In shaa ALLAH amiin~ 

Alhamdulillah selesai :)

Eh, ada orang KLIA nak pakai Premium Beautiful ? Roger2 je aqma.. 9 minit jee perjalanan. Kita dekat jeee :) Whatsapp taw kat +60102534217 SEKARANG!! :D

Love,
A.Aqma
1 comment on "Premium Beautiful Expert In Action! | #11"
  1. hello, hope bole follow blog saya dan review produk saya ye. TQ!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature