The Price of my SMILE :) | #14

Friday, September 15, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Smile. Senyuman. Satu tindakan atau aktiviti yang boleh dibuat dengan hanya usaha gerakkan mulut senget ke tepi je. Ajaib sangat sebuah senyuman ni. Kadang2 orang sebelah kita yang masam terus jadi happy. Tetiba senyuman terukir di wajah. Bestkan? :)

So how much is my smile? The answer is depends. Hahaha. Sebenarnya kadang2 tak perlu beribu ringgit pun nak buat orang lain senyum. The presence of yourself already can make someone smiling brightly. (Put the effort that you are smiling too). 

Okay one thing yang buatkan aqma senyum adalah TEALIVE!! I love Tealive a lot!! Since kerja kat Cyberjaya and Tealive ada dua kat sini, almost every Thursday I will have my Tealive. Why Thursday?? Because Thursday is SPECIAL DAY at Tealive. Get lot of discounts! Berbaloi sign up kad UniTea. Happy gilaaaa! Beli dua pun berbaloi sangat2!! So, usually aqma akan beli with my friend, who can cope with my Tealive obsession. Alhamdulillah jumpa kawan yang memahami. Hihihi.

tealive_asia


Tapi, aqma jenis yang kalau dah favourite yang itu, yang itu je la yang aqma akan order. Hahaha. As always my favourite and complicated order goes to.........................

EARL GREY MILK TEA + NO SUGAR + NO ICE + WITH PEARL


Thank God pekerja kat Cyberjaya both at Dpulze and Shaftsbury tahu buat my order. Sedap la ada rasa and the mixture so niceee. Sedap sedap sedap! :D Good job peeps!



There you go the price of my smile. Untung la my future boyfriend/husband dah pecah rahsia macam mana nak pujuk aqma if merajuk ke hapa. Hahahaha.

P/s: Not a sponsored post. If Tealive nak aqma buat sponsor post/review, seluas F1 aqma sudi. Chiao!

Love,
A.Aqma

Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature