Ada Apa Dengan DECEMBER

Monday, October 30, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Hi uols. Actually petang tadi aqma dapat satu phone call from someone. Actually bila someone tu call selalunya aqma dah agak beliau nak cakap something yang agak complex. Bila bagitahu kat text risau tak faham or salah anggap. Maka, call je la bagi mudah cerita.

Orang tu cakap nak call petang sikit. Okay dah nervous. Dah kenapa nak call petang2 sikit? kenapa tak call sekarang je? Nervous jadi bertambah bila mesej beliau takda emoticon. Okay. cuba positifkan diri. Teruskan kerja-kerja membantu rakan bisnes set up website. Then..................

LOL


Tiba lah waktu petang2 sikit itu. Orang itu pun call aqma. Kebetulan memang tengah pegang phone. Phone 1 almost 100% MUTE all the time. Ngeeee. Lepas angkat phone, sesi merungkai segala keresahan dalam hati dan minda ini. Lepas dapat khabar itu, aqma terus rasa sebak..rasa nak nangis. Air mata dah bertakung still "rasa nak nangis" lagi ke? Means dah nangis lah kan? :P

Aqma tak tahu nak cakap apa melainkan I say "YES"! dan juga "THANK YOU" berulang kali. Sesuatu yang tak pernah aqma bayangkan aqma akan dapat. MashaaALLAH. ALHAMDULILLAH. Thank you ALLAH untuk peluang yang Kau berikan padaku Ya ALLAH. Semoga aku dapat manfaatkan peluang ini sehabis baik. 

Apa benda yang aqma say YES tu hanya boleh diungkap December nanti. Ia merupakan hadiah terbaik untuk aqma sebagai penutup 2017. Alhamdulillah. Thank you ALLAH. :D
Will share with you guys later. Doakan aqma dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan dipermudahkan segala urusan ya. Thank you all~


Even esok November, I plan my December early.

Love,
A.Aqma
1 comment on "Ada Apa Dengan DECEMBER"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature