TIPS TENANGKAN KULIT: PAKAI MASK SEBELUM TIDUR

Tuesday, December 19, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Apa korang buat demi kulit yang segar dan smooth untuk keesokan harinya? Sekarang trend kan orang ikut style Korean Skincare. Kalau ikut cara Korean memang setiap malam dia tepek mask. Fuhhh segar, anjal gitu kulit uols :)

So aqma nak share dengan uols sheet mask yang boleh mencairkan kulit kusam anda supaya pergi jauh2.. pada masa yang sama bantu kurangkan masalah kulit korang yang kedut sebelum usia tu. risau allergic? haaa meh sini aqma share sheet mask yang mesra kulit wajah uols. :)



Haaa ni keluaran Malaysia taw. So korang takda la risau kehalalan atau bahan2 yang digunakan sebab memang 100% NATURAL INGREDIENTS and alhamdulillah good for skin. Nampak, ada 3 jenis sheet mask ni. Ikut korang la nak cerahkan pikish glowing boleh amik yang pink tu. 

If jenis jerawat berminyak susah sangat nak surut pilih la yang hijau tu. Green tea terbukti bagus untuk kecutkan jerawat taw! No hesitation! Dah kalau kulit jenis tepi bibir berkerak, faham2 je la awak tu jenis kulit kering. Maka, lembapkan la kulit anda dengan sheet mask Hydrating. :) 



Aqma dah try yang pink. Alkisah nak kulit cerah lagi.. :P Cerah tang mana tak tahu lah kan?? Hope my freckles will go away lah. Eh tapi freckles trend taw sekarang.. Kikiki..

My feedback lepas pakai CZA Sheet mask ni, jawapannya "NYAMAN! sampai terlajak bawak tidur!" Memang betul2 membantu tenangkan kulit lah kan? Nasib mak aqma jengah bilik sebab tak tutup pintu. Sekali intai anak tak ready tidur lagi sebab tengah bermask. :P 

Mesti korang excited nak tenangkan kulit korang yang jiwa kacau tu kan? 
Korang boleh dapatkan sheet mask ni kat sini ---> CZA D'BOUTIQUE & BEAUTY

2018, korang nak kulit cantik kan? Ni la kick start nya.. All the best! :D

Love,
A.Aqma


1 comment on "TIPS TENANGKAN KULIT: PAKAI MASK SEBELUM TIDUR"
  1. dah lama tak bermask.. bila niat nak pakai,tertido pulakla...anak merengek la...sabar je la
    www.mrsliez.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature