My Favourite in January 2018

Sunday, January 21, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

It just 2 weeks of January 2018 and I've already things that I love in this month. Rasa rugi pula tak share kat blog kesayanganku ini. Hihihi. Tapi since baru 2 minggu maka 2 benda je la yang jadi favourite aqma. Kikiki.

First adalah beg yang comel gila macam si pemberinya. Hehehe. Actually ada exchange gift kat office. Pastu orang tu dok bagi2 hint aqma ada shawl warna apa? Minat tak kalau shawl warna ni.. Pastu aqma macam boleh baca la kan. aqma cakap la actually aqma nak tote bag. Hahaha.Cakap direct nak ada zip sebab aqma tak suka beg yang takda zip. Apo kono takda zip kan? Aqma ni barang mmg banyak risau tercicir. 

Then pada hari exchange gift tu betul2 dapat hadiah tote bag comel gilaaa! Sesuai la nak bawa gi office, isi file bila jumpa client. Best2! Thanks a lot dear :D


Kemudian my second favourite in January 2018 adalah Japanese Soup. Aqma makan ni kat Sushi King. Sedap gilaa! Senang je buatnya. Bahan2 pun cendawan jeeee.. Hahaha



Maka nak hilangkan craving pada cendawan, setiap kali singgah isi minyak kat Petronas Cyberjaya mesti beli mushroom pie. Sedap gilaa! Tak tahu nak cakap camne. Terlalu berbaloi dengan harganya. Alhamdulillah for these 2 things that cheer up my life. :)

Okay nanti sambung cerita2 lagi ya~

Love,
A.Aqma
2 comments on "My Favourite in January 2018"
  1. cantiknyaaa beg stripe. sesuai digayakan dengan mana mana baju kan :D untunglaa. hehe jemput join segmen azah :)

    http://zaza96.blogspot.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Azah :)
      Syukur sangat dapat beg ni. Ramai berkenan. hehehe.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature