PREMIUM BEAUTIFUL TRANSFORMATION | "Eh siapa si Bulat ni?"

Saturday, March 10, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

>>> READY KE NAK TRANSFORM? Tengok kekakak ni dulu lah.....

===================

Aduh bila ditengok balik gambar throwback ni rasa macam, "Eh, aku ke ni?" Hahaha. Dulu sebelum aqma pakai premium beautiful memang jeans and tshirt je. Sampai mak aqma selalu tegur, "Takda blouse ke?" Ada je mak bagi blouse tapi taknak pakai sebab malu.. malu nanti pakai blouse kat tepi2 pinggang tu ada macam lebihan. Hahaha. Lebihan apa lagiii LEMAK lerr! pastu perut nampak.. Oh maii maluuu!

Jadi aqma pun dah ada mindset macam tu happy je la pakai tshirt n jeans kemana-mana. Hatta ke kelas pun. Hahaha. 

Alaaa perempuan, mesti ada terdetik nak cantik kan? Tengok kat instagram ada baju cantik2 mesti teringin nak pakai kan? tapi tulah insecure dengan lemak sendiri. Hahahah. As alternative lepas cuba macam2 supplement dan cream apa kata kita cuba baju perisai pulak. Risau nanti dah 30 badan macam hapa, seawal umur 25 aqma pakai la.. baju ni namanya Premium Beautiful.
premium-beautiful-bengkung-bersalin-bengkung-moden_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium_beautiful_seremban_premium-beautiful_brunei
Yang kiri tu dah kenapa??
Alhamdulillah now Aqma dah yakin nak berblouse atau ber-dress sejak sarung Premium Beautiful corset. Hehehe.

Paling best bukan aqma sorang je dapat rasa transformasi Premium Beautiful . Ni aqma share mereka yang dapat kelebihan Premium Beautiful.
premium-beautiful-selangor_agent-premium-beautiful-shah_alam_agent_premium-beautiful_nilai_testimoni-premium-beautiful-korset-premium-beautiful-bengkung-bersalin-bengkung-moden_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium_beautiful_seremban_premium-beautiful_brunei_korset_bangi
Testimoni Premium Beautiful 
Testimoni Premium Beautiful seterusnya adalah dari sis Raihani yang merupakan ibu 3 orang anak. Memang nampak segala flabby tu dah disorok dan dialihkan ketempat lain. Paling best, bila pakai Premium Beautiful ni memang automatik nampak awet muda kan? :)

premium-beautiful-selangor_agent-premium-beautiful-shah_alam_agent_premium-beautiful_nilai_testimoni-premium-beautiful-korset-premium-beautiful-bengkung-bersalin-bengkung-moden_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium_beautiful_seremban_premium-beautiful_brunei_korset_bangi
Testimoni Premium Beautiful
Tengok gambar first pun dah nampak dah Kak Izan ni spesies aqma. Hahaha. Spesies bawah melebar. Ketara sangat kaki kak Izan sekarang taw. Part perut tu, Premium Beautiful dah bantu alihkan  si buncit tu. Aduh, kalau nak harapkan exercise dan diet je memang tak tersempat kadang2. Huhuhu. As alternatif, pakai je lah Premium Beautiful. Mudah. Selamat. Tak menyakitkan. Tak memudaratkan.

Aduh, tengok gambar kak Izan yang kanan tu. Memang nampak muda kan? Haaa tu semua asbab infra-red rays yang ada kat dalam Premium Beautiful. Bila perjalanan darah lancar, in shaa ALLAH kulit pun lebih jelita berseri. :)

Amacam? 
Korang rasa Premium Beautiful ni tipu ke? Perubahan Premium Beautiful adalah terbukti dalam masa 5 minit sahaja. Nak cantikkan? Pada aqma, Premium Beautiful sangat-sangat membantu naikkan keyakinan seseorang. Dari rasa penuh emosi sebab tak kurus2, terus jadi positif dan ceria. Best kan? 

If uols nak raya 2018 ni menutup mulut2 bawang yang mencuit lemak uols setiap kali balik kampung, jom pakai perisai cepat2. In shaa ALLAH diorang pulak jadi terkedu sebab tak dapat tarik lemak uols. Hehehe. 

Haaa ni memang peluang besar untuk uols transform 2018 ni. Aqma sedi menjadi BUDDY TRANSFORMATION 2018 anda :)

LEKAS booking slot supaya aqma dapat FOCUS proses transformasi uols. Klik je link bawah ni:


See ya! :D

1 comment on "PREMIUM BEAUTIFUL TRANSFORMATION | "Eh siapa si Bulat ni?""

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature