GAYA KOLEKSI RAYA 2018 | Infinence X RizmanRuzaini

Tuesday, April 24, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Raya vibes already here and there. Apatah lagi mood Ramadhan. Masing2 dah lumba2 ganti puasa. At the same time tak lupa juga vibes Fashion Show baju raya. Alhamdulillah it such a great opportunity for me to be able to attend such an exclusive fashion show in Malaysia, GAYA KOLEKSI RAYA 2018. Aqma was there to support Infinence which is a brand under my business company, Sahajidah Haio Marketing (SHOM).

TERIMA KASIH tak terhingga to my beloved leader for inviting me to this amazing event. Event yang buka mata dunia bahawa SHOM kini bukan sekadar syarikat kesihatan dan kecantikan biasa2 tapi juga dalam bidang fashion. Designer yang design koleksi raya Infinence bukan calang2 designer taw! Tapi designer genius pilihan artis2 Malaysia iaitu RIZMAN RUZAINI. Of course lah sis bangga tahap petala kelapannn. :D

Dalam event space

One of the main sponsor for GAYA KOLEKSI RAYA 2018 was duckcosmetics. So, ada la duckscosmetics punya board besar gilaaaa..


Sambil menyelam minum air.

Board besau :D

with ze friends :)
Masa event berlangsung aqma buat FB LIVE je.. So I captured all the moment in motion. You can watch it here. Korang WAJIB tengok footage ni sebab ada FAZURA yang cun gilaaa! :D



Ni pula koleksi hijab letops RIZMAN RUZAINI. Wajib grab uolllsss! Sumpah cantik gilaaa





All hijab collection photos courtesy to my leader, Shaliza Aziz.

Dapat pergi event2 macam ni bukan sekadar dapat tengok collection baju raya je but for me lebih kepada social exposure. Kita jadi ramah nak tegur orang kiri kanan depan belakang. Paling best dapat feel orang2 yang memang mampu beli baju2 designer ni. As usual kita tahu high standard. Ia buatkan aqma nak buat my biz betul2 sampai rasa beli baju designer ni macam beli roti gardenia jeee. Nak? terus grab. Tanpa risau duit tak cukup tengah bulan. Bestkan?

Thanks to my beloved leader for introducing me this amazing business platform and thanks to SHOM for always give the best for their agents. LOVE YOU LAHHH!

Kalau uols berkenan hijab dan baju raya Infinence X RIZMAN RUZAINI boleh lah boleh terus pm tepi lelaju kat HOTLINE number +60102534217 (aqma) sebab limited pieces taw. Baju designer uols exclusive tak buat banyak2. Hehehe.

Me and my mentor, CDM SHALIZA AZIZ
Thank you mak! Love u!!

Love,
A.Aqma

Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature