Hari-Hari Macam Ni Pun Tak Pe

Sunday, April 29, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Semakin hari semakin membuak2 impian nak jadi full time content creator. Nak cepat2 siapkan master and focus myself being a content creator and entrepreneur. As we believe what we want to achieve, as fast it will come. I just want to make it REAL. All my dreams are achievable. Bukan nak pergi bulan pun. Sedangkan syaitan pun tak pernah putus asa nak bisik ummat manusia, inikan manusia makhluk TERBAIK ciptaan ALLAH!

Bila dah vitamin passion yang masuk dalam badan, memang membuak2 taw seronok nak buat biz ni kaw2! Paling best dalam my biz mentor No.1 in my industry. Bayangkan la korang memang suka memasak especially masakan Melayu, pastu korang dapat berguru dengan Chef Wan. Memang melompatlah kan?? Macam tu lah juga aqma. Tapi lompatan ni sampai lompat bintang sebab dapat berguru dengan my mentor FREE jeee! Walaweyhhh ini sorga duniaa! <3

Mentor saya, mestilah sebelah saya :)
Disebabkan aqma dah rasa betapa seronok tahap melompat bila buat bisnes bermentor, aqma berazam nak share peluang buat duit at least extra income RM1,000 sebulan pada wanita-wanita kat luar sana! Banyak ke banyak MYR1,000 tu kengkawan blogku sekalian? Pada Aqma, banyak sangat sebab dapat bayar duit kereta, bil tepon, bil eletrik, bil air mahupun bil astro. Phewww!! *banyaknya billl~*

Permintaan produk sentiasa LAKU DERASS! Alhamdulillah~

Biz ni pun senang je nak buat sebab dah ada beribu2 lemon terstimoni terbaik dan sentiasa mendapat pilihan di hati peminat kopi atau yang minat kopi tapi tak minat gula dalam kopi biasa. *itu adalah saya :P*

Produk pun macam2 jenis. Pilih la nak A,B,C ke atau nak paling banyak untung. Semua tu akan diajar percuma oleh mentor :)

Nak melaram setiap hari macam ni pun tak pa :P
Seronok betul keluar spend masa untuk biznes 2-3 jam jeee tapi dapat income lebih dari kerja hakiki. Okay lah tu kan? :D

Apa impian uols 2018 ni?
Ada impian nak duit saving lebih?
Jom lah buat biz sama2 dengan aqma :)

Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature