March's 2018 FAVOURITE | All LOCAL!

Saturday, April 7, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

HOLLA 1st April 2018!! How was your March? I can say March was my mixed feeling month. The sadness and happiness balancing each other. Now, I am working on for a better April so that the Happiness is more than sadness.

So here my local's favourite items for March's 2018.

1. GARAM BULUH DRINK

This is the BEST drink if you feel your body contains lots of acid and toxic. Bila badan kita ni banyak toxin tu yang jadi lembik and lemau je.. Jadi pemalas pun ye juga. Hehehe. Yelah bila dah makan pun ikut tekak pastu lepas 2-3 hari baru membuang tu memang cari penyakit.

Garam Buluh Drink Hai-O
Garam Buluh Drink Hai-O

Apa yang buat aqma triggered nak try Minuman Garam Buluh ni bila tengok kawan2 bisnes aqma yang dah berusia 30-an keep glowing muka diorang. Bisnes kemain ligat lagi tapi kulit mak aii tak macam mak anak 3-4  pun. Bila korek2 rahsia rupanya mereka amalkan minum air garam buluh ni setiap pagi or setiap malam. Eh, memang betul lah detox dari dalam ni automatic kulit glowing.

Kulit flawless tapi kusam beza taw dengan kulit flawless + GLOWING! Bestkan?
Apa benda GARAM BULUH ni? Click here for more info :)


2. DUCKSCARVES: the lattice duck

Yang ni asalnya tak teringin pun nak beli. Ramai lak condemn corak dia macam karpet la, macam langsir la, macam lapik meja la tapi sold out juga akhirnya? Aduh, apa la jampi serapah yang duck group ni pakai ea? Hihihi.

Sambil gesek2 timeline instagram tu ternampak ada yang nak let go lattice duck ni warna yang ramai orang nak. Warna hot la kata orang which is ash brown. Actually aqma nak purple tp macam outstanding sangat pulak rasanya. Ngeee. So grab la ash brown ni. Surprisingly tak sangka warna dia adalah ala2 ombre gitu. Alhamdulillah pilihan warna yang tepat!

LOVE!

3. NELISSA HILMAN 

Ni pun satu benda yang tak disangka-sangka tahap petala kelapan. Hahaha. Asalnya nak pergi Dorothy Perkins cari seluar tapi malangnya Dororthy Perkins tak hado kat Setia City Mall rupanya. Then ternampak lah Nelissa Hilman ni. Punya lah dah lama berangan nak ada sepasang NH, akhirnyaaa! Alhamdulillah.. dapat juga.

Rezeki juga masa tu ada sale and ada size. Kebanyakkan orang cakap NH ni size cepat habis. Syukur size aqma rare kot. Kaki lebauuu. :P

Mine is called ruth block in blush.

duckscarves_nelissa_hilman_garam_buluh
Ainul Aqma March's FAV!

Cant wait to looking forward for my favourite April. Ada few items yang memang dah masuk list ni. Hehehe. Masa untuk kerja keras! :D

So, what's your fav March? Jatuh chenta ke? Hihihi. Do share in the comment section below <3

Love,
A.Aqma
1 comment on "March's 2018 FAVOURITE | All LOCAL!"
  1. Lattice Duck cantik!! Bila pakai, tak nampak pun ala carpet wallpaper tu. Hihi. Siqah hampir nak beli warna dusty rose tapi masih berjaya hold on. Hihi.

    Kasut Nelissa Hilman cantik!! Tapi yang siqah berkenan takde saiz T_T

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature