Friendship Through Duckscarves

Friday, May 11, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Korang pernah tak jumpa or kenal someone sebab korang have same interest via social media? Aqma pernah juga kenal someone masa main myspace dulu pastu kebetulan boleh jumpa sebab sama matrik. Tapi dah besau2 ni susah pulak nak jumpa yang tak sejantina pastu boleh borak2 then jumpa kat luar. Mana ntah jejaka single Malaysia ni. Helloooo.... hahaha.. sis bukan lah desperado tapi adakah sebab umur jadi kawan lelaki tu makin tak da. Kahkahkah.

Tapi takpe yang penting cerita pasal my friend from Sarawak ni. Aqma kenal dia sebab sama2 suka duckscarves. Pastu kitorang pun ber-DM lah.. Rupanya dia client aqma masa aqma jadi personal shopper dulu. What a small world. Kalau dah jodoh tu memang tak kemana laaa... Alhamdulillah kebetulan dia datang KL. So dapatlah kitorang jumpa sekejap. Tak puas sebab jumpa kt KLIA je.. Huhuhu. 

Me and Dilla :)
Ya ALLAH kawan2 Sarawakian ni memang suka buat kawan lapang hati dengan makanan kan? Kawan aqma ni siap bagi kek lapis Sarawak yang memang meletops tuuu. Perghhh sedap gilaaa.. bagi dua pulak tu. Kek Lumut and Kek Evergreen. Semua sedapppp! Rupanya dia ada amik tempahan juga.

Kek lapis sarawak : Evergreen

Kek Lapis Sarawak: dUCK
Ni comel sebab dia buat kek lapis Sarawak versi duck juga. Hihihi. Memang duckies sejati niii. Tapi aqma dapat kek lumut memang tak sempat nak snap gambar sebab cepat dah licin ngap dek my family. Alhamdulillah.. Syukur sangatt~

Kalau uols nak amik tempahan. boleh je PM aqma. Nanti aqma bagi list price :)

Btw, thanks a lot dear Dilla for your time and the marvellous kek Lapis Sarawak. Alhamdulillah~~
Next time wajib sembang lama2 okay? :D

Love,
A.Aqma
2 comments on "Friendship Through Duckscarves"
  1. First time masuk sini, hi selamat berkenalan.

    Nampaknya mai belum terjebak lagi dengan dUCk ni, cuma usha-usha dari jauh je, haha. Siap ada kek lapis dUCk ni betul-betul syndrome Ducked dah. Hahaha. Nampak sedaplahhh yang purple tuuu.

    ReplyDelete
  2. Persoalannya sekarang, bila kita pulak nak jumpa ni Aqma? hihi. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature