Pilihan Raya 14 | Pertama Kali

Wednesday, May 9, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Pertama kali dalam sejarah hidup aqma pergi mengundi. Sesi menyelamatkan negara dah selesai ditunaikan pukul 2:30 petang 09 Mei 2018 bersama kedua ibu bapa terchenta. Pergi dah petang sebab pagi2 ramai gila katanya.. hahaha.

Apa2 pun semoga yang dipilih dapat pimpin negara dengan cemerlang. Kalau kawasan DUN pun hancur, macam mana nak manage Malaysia kan? Yang penting aqma dah tunaikan tanggungjawab, selebihnya serah kat Tuhan Maha Kuasa je :)

Sejenis kewajipan tayang jari dah bercop. Seminggu ni aqma kena makan pakai sudu/garpu/chopstick sebab terpaksa celup dakwat tangan kanan. Hohohho


Danggg! Ada iklan ubat tinggi lak. My jari need no height.. sigh

Siapa undi pertama kali macam sis?
:P

Love,
A.Aqma
3 comments on "Pilihan Raya 14 | Pertama Kali"
  1. Siqah pun first time undi jugak. Dua jam beratur, disebabkan 5 tahun sekali so sis redha. Haha.

    Aqma! Jemput join giveaway di blog Siqah kalau ada kelapangan ye :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii lama gila Siqah beratur! Aqma beratur dalam 15 minit jeee.. Alhamdulillah selesai tanggungjawab :)

      Delete
  2. Saya pengundi first time! Hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature