Baju Raya Hunting | FASHION VALET

Saturday, June 9, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Dah mood raya dah memasing sekarang ni. Lagi 10 hari kita nak raya. Mall pun dah meriah semacam dengan SALE sana sini kan? Masa ni la good time untuk cari baju raya kan? Tapi kalau geng size XL,XXL laju gila habis. Selalu hujung2 ni size ala2 Ayda Jebat je.. S,XS je yang banyak. Huhuhu.Itulah perasaan aqma dulu. Rasa sedih je bila nak beli baju ready made. Endingnya pakai jubah je la or tempah je. Nak berfesyen tu lain kali je la.. Huhuhu.

Jadinya hari tu aqma singgah la Fashion Valet kat IOI City Mall. Belek punya belek eh ada yang berkenan pulak. Baju Rizman Ruzaini.


Mula2 rasa macam takut2 juga kot xde size. Laju je mulut ni cakap nak size L. Dulu memang sis confident je cakap XL sebab sedar diri tak muat kain tu nak zip. Peha besau katakannn. Eh, eh, eh, lepaas dah try boleh zip baju and kain. :)


Yes. it got cute ribbon in front. Comey gila baju ni. hehehe. Sis love teruk kat material baju ni. Tak panas. Ada few baju memang kain panas sikit tapi stylo la. For me, I will choose material first then baru design. #comfortableno1 .

Alhamdulillah semua ni asbab ikhtiar pakai Premium Beautiful sejak dua tahun lepas. Tak tahulah dapat merasa tak nak melaram ready to wear if tak sedarkan diri dengan Premium Beautiful. Serious syukur sangattt.. Premium Beautiful ni ada FORMULA alihkan dan bakar lemak tanpa sedar sepantas 1 minggu taw! Gilaaa ke awesome? Haaa sebab tu sis pakai PB ni sebelum tak sedar diri makin kembang. If not, mungkin macam yang kiri macam gambar bawah ni.


Testimoni Premium Beautiful. Original okayyy

If uols rasa baju yang dah sedia ada tu kot la makin sempit tang zip ke, tang ketiak ke, meh suruh PB alihkan je lemak2 tu. Aqma guide uols sampai puas hati. Dengan izin ALLAH raya tahun ni cik abang mesti bawa uols pergi open house kawan2 dia dengan bangga! Bestkan? :D

Roger je aqma untuk FREE trial. So baju raya uols RTW raya mana tahun ni? Meh la share kat komen. Boleh bagi idea kat aqma cari baju raya. Hehehe.

Love,
A.Aqma

Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature