Berfutsal pulak kita...

Wednesday, August 8, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Aaahhh sudah tetiba ada kawan jengah kat tempat duduk (situasi di office) "Aqma, jom main futsal. Reti main tak?" Honestly masa uni dulu ada la join tournament futsal. Main sepak2 je kot. Hahaha. Then tanpa sempat fikir jauh kawan dah minta details. Haruslah sis terdiam sejenak dan terus bagi nama and details lain. Sungguh lah kan...

Pada hari kejadian aqma ajak lah my partner in crime a.k.a Hazirah untuk teman. Bila dah sampai court manusia yang aqma tahu satu team adalah kawan yang ajak tu dan Syahir. Malangnya Hir tak sampai lagi masa aqma sampai. Memang pandang kiri, pandang kanan je lah aku. Glad ada Hazirah. Tak lah sunyi sangat. Huhuhu. Then bila call Preeth (my friend yg ajak main futsal), rupanya dia dah sampai. Alhamdulillah~

Maka, bila dah duduk kat bench jumpa la teammates futsal. Hahaha. Baru kenal time tu kecuali Syahir yang dah kenal 3 tahun lepas. LOL! Here few of the teammates yang baru kenal on that day who are FAED and THAVE.


Then, aqma pun mula la bermain pada game yang TERAKHIR.. kah2

Ya Allah potato nyaa!
Membawang apa abang2 sekalian? :P
Setelah beberapa game, team kitorang dapat nombor 4 je.. So sad~ Tapi puas hati sebab dapat nombor 4 tu dari 10 kumpulan. Not bad lah actually kan?

Credit to IG Story Syahir.

Here my team. From left tallest: Preeth, Chad, Thave, Faed, Me, Najib and Hir. Missing AG.

Tahniah uols~
Dan terima ksih tidak terhingga to my beloved friend, HAZIRAH COMEY LOTEY sebab teman sis disaat genting lagi memerlukan. Gituu~ Bukan teman main futsal je, siap teman sampai gi IOI sekali pick up my London duck. (di post akan datang. Muahahaha)

Aaahhh... Pipi! Xpee 10DaysChallenge ni adoo!

Thank you Hazirah.
Bila balik tu rasa tak puas pulak main 5 minit. Pastu Preeth cakap next tournament main dengan team dia lagi. Hahaha. Okay Preeth. Alhamdulillah it was a productive and fun Saturday for me :)

p/s: Sis dapat bola okaysss! Hihihi

Love,
A.Aqma
3 comments on "Berfutsal pulak kita..."
  1. Saya tak penah main futsal, malu... hihihi

    ReplyDelete
  2. heheh tournament cikgu2 kena main futsal surrender laaa xmo main. main game lain xapa hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature