It's has been awhile | Demam

Friday, November 23, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

It has been awhile tak cerri-berri, muntah, pening kepala like today. I feel so sick since last night lagi but ku gagahkan untuk pergi kerja juga. End up bertahan 2 jam je kat office. Pukul 8am dah cabut balik dah. Tak tahan nak tunggu sampai 9:00 am untuk klinik buka. Alhamdulillah lucky me my Assistant Manager let me go this morning. Sempat juga la buat 1 item. Contribute volume to the team but I am sorry to my colleague that I cannot cascade the important thing. Sorry my dear friends.

Mula-mula pening je tapi end up sampai panas. Still I tak pergi klinik pun sebab malas nak tunggu. Kang rasa nak cerri berri kat klinik pulak. Alhamdulillah I have beautiful family who really care about me. Diorang ada spare ubat panadol and cerri berri. Alhamdulillah I'm recovering now. Ni tulis blog pun sebab nak test power tahap pening ni. Tadi kat office tak boleh tengok PC langsung. Rasa pening jee.. Allah.. Pastu spend lama masa kt toilet thats why I end up choose to take leave.

Esok I will be working to do overtime. Excited pulak tengok gaji bila ada extra overtime nih. Alhamdulillah. May ALLAH bless me with abundance of wealth and health. In shaa ALLAH..

Yang peliknya lately ni tak rasa lapar pun. I just ate semangkuk kecil sup ayam with kentang and carrot tu pun dah rasa kenyang or tak rasa apa2 pun sebenarnya. Entahlah Allah nak uji kot. After all I believe punca sakit ni I dont have proper sleep. Lately sekejap je tidur lepas jaga lamaaa.. tidur pkul 12 am tapi pukul 2:30am or 3:00am dah terjaga dah. Faktor usia maybe.

May everyone take care of urself ya :)

Me. All day errday long today. Sleep and sleep and sleep
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature