Colleague Farewell | This is not forever

Saturday, December 8, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Tak tahu la nak cakap best ke apa ke sebenarnya but we really enjoyed the moment. Lepas balik kerja last Wednesday kitorang pergi Tamarind Square. Plan nak beli Tealive then makan-makan kat Tiger Lily. We were so stressed out to reach our daily target. Kelakar taw bila orang tahu aqma kerja bank and ingat aqma involved in cash money. Sebenarnya tidak kawan2 aqma kerja behind the scene. Even aqma pun tak reti macam mana nak explain kat orang my job scope. Hahahaha.

Okay now sambung cerita kat Tiger Lily nih. Since it was the last week kak Yati kerja kat HSBC so kitorang pun plan nak lepak dengan Kak Yati before she off to Brunei for good. 


Kak Yati ni seorang yang jiwa muda taw. She always text me when she has time. Even setiap hari kitorang jumpa kat office. I just grateful that I have a bunch of amazing friends. Alhamdulillah. Kawan2 ni macam-macam perangai diorang taw ada yang happy go lucky, ada yang jenis pendiam tapi join je kalau ajak gi mana2 atau sejenis yang riuh tapi dia lah kerja paling laju. Amazing right?

Sure gonna miss Kak Yati. Kak Yati selalu chat aqma kat office tanya "Nak breakfast sama?" Sweet gila kan? In shaa ALLAH nanti kita jumpa lagi ye Kak Yati this December :)

The us

Love,
A.Aqma
1 comment on "Colleague Farewell | This is not forever"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature