Raya Lebih Bermakna dengan PB!

Saturday, June 8, 2019
Assalamualaikum and hi all ;)

Raya kali merupakan raya kali 3 aqma dengan Premium Beautiful. Honestly aqma dulu rasa macam tak perlu je Premium Beautiful ni dalam hidup aqma tapi lama-lama semakin jatuh chenta semakin jatuh hati kat Premium Beautiful nih. Setiap kali raya dia lah penyelamat taw. Dulu orang dok cakap kita tembun, pinggan batu, makin semangat.. Now alhamdulillah ramai pulak bisik kita makin............. well, korang cakap Lofa camne? Haaa, ayat camtu lah kita dapat juga. Hahaha. (DONE angkat bakul!)

Tapi tulah bukan aqma sorang je dapat pujian melambung-lambung nih sebab yelah, kalau pakai baju letops tapi lemak tersembul pun macam buang masa je kannn? Dah la masa raya nih jumpa macam2 makanan. Masa raya ni je lah rasa nasi impit tu sedap gilaa, masa raya je lah rasa lemang tuh lazat kemain.. masa raya ni je lah rasa tart nenas tu ya ALLAH biskut paling sedap dalam dunia! Cenggitu ha perbandingan dia. Hahaha. Fahamilah rakyat Malaysia ni kaya dengan makanan. Atas jalan pun ada makanan = read jam :P

Tapi bukan aqma sorang je lah yang sakan ber-ootd sebab yakin lemak tak spoil gambar. Geng-geng Premium Beautiful yang lain pun sakan jugaaa.. Haihhh cer tengok diorang nih..

This both Premium Beautiful user around 50-s already. Adehhh cantik sungguh laaa~


Jubah or kurung? No worries. Pakai je Premium Beautiful ni untuk tak terlajak makan. If not sia2 je turun berkilo puasa hari tuh :P

Aihhhh.. diorang nih dah kurus taw. Masih pilih untuk pakai Premium Beautiful sebab onz taw dapat jumpa pinggang!

HOT Ladiess! Tengok lah tu baju kurung jee. Tapi cantik terletaknya tak tahu lah nak cakap camne. Btw, yang kanan tu baru bersalin anak ketiga tapi dah nipis gilaaa!

Kebaya? baju RTW? No worries. Premium Beautiful bantu support and sorok lemak uols sap sap sui jaahhh!

Okayss baju kembang tapi still uols nampak kecik sebab apa? Baju terletak cantik jaaahhh.
Honestly dulu sebelum kenal Premium Beautiful nih rasa tak perlu PB in my life. Well, hanya diri kita je yang tahu diri kita macam mana. Since kecik aqma tak pernah merasa kurus and now dah besar sendiri lah rasa keyakinan diri tu kurang bila badan melampaui radar.

Bila tengok balik kekakak yang dah ber-Premium Beautiful nih takda la diorang ni pakai seksi2 ke or tunjuk apa yang tak perlu tunjuk. All masih decent and modesty look lagi. Alhamdulillah. In fact Premium Beautiful ni sebenarnya kepuasan for each women. Very individual and kecantikan pada seseorang sangat subjektif. Alhamdulillah Premium Beautiful tapau semua for those yang ikhtiar pada kecantikan dan kesihatan.

Okay, terbanyak pulak sis bebel. Kalau uols rasa raya kali nih banyak depress sebab orang tegur "Ada isi ke?" orang cuit2 spare tyre anda, uols whatsapp je lah aqma kat +60102534217 untuk borak2 pasal Premium Beautiful nih. Benda premium memang kena consult 1-1. Alaa macam orang nak beli kereta BMW, kereta MERC kena jumpa mereka yang mahir dulu kan? Sama jee. Alhamdulillah tak sedar rupanya dah hampir 100 set Premium Beautiful dijual and macam2 kerenah clients aqma dah lalui.

Serious nih nak bagitahu sebelum lupa.. Discount 50% Premium Beautiful masih ada taw. Memang mampu milik sangat Premium Beautiful sekarang nih. So,,, GRAB FAST yaa! :)

Love,
Your Exclusive Premium Beautiful Expert
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature