Cozuma Mattifying Lipstick | Untuk Bibir Menawan

Sunday, July 26, 2015
Assalamualaikum and hi all :)

Cozuma Mattifying Lipstick. Korang pernah dengar nama lipstick ni? Ni lipstick from Sahajidah Hai-O.

COZUMA Mattifying Lipstick from Sahajidah Hai-O


Aqma try 2 warna ni iaitu Lolly Pink and Fantasy Kiss. Fantasy Kiss ni warna baru keluar tahun 2015. Dua2 warna ni aqma suka.

COZUMA Mattifying: Lolly Pink and Fantasy Kiss

Catalogue Colour for COZUMA Mattifying Lipstick

Catalog New Colour COZUMA Lipstick

Aqma sebenarnya tak berani nak beli lipstick sembarangan ni sebab takut tak sesuai dengan bibir. Bibir aqma jenis cepat kering, menggelupas kadang-kadang sampai berdarah. Jadi, lipstick yang tinggi bahan kimia seperti plumbum adalah sangat2 tak digalakkan.

Bila try COZUMA ni best pulak. Antara yang paling best tiada bau bahan kimia yang pening kepala tu. Bau sangat sweet dan calm. I is suka! Meh aqma share lagi apa manfaat COZUMA Lipstick ni.


Kebaikan COZUMA Mattifying Lipstick

1. Mengandungi Collagen dan Ekstrak Betik
- Membantu menganjalkan bibir serta merta.


2. Mengandungi Vitamin C & E
- Bertindak sebagain antioksida untuk melindungi bibir daripada toksin bahaya seperti asap dan debu.


3. Safflower Seed Oil & Cottonseed Oil
- Untuk sapuan yang hebat dan memberikan kemasan satin


4. Squalane
- Menjadikan lipstick bertekstur halus dan ringan


Me in COZUMA Lolly Pink 

So ladies, bright up your day with your lipstick colour!

Yang baru nak try pakai lipstick pakai la COZUMA Lipstick ni.. SUPERB tahu! No more bibir kering. Tak perlu pakai lips balm dah. Hehehe.

Then, untuk makeup artist pun boleh guna COZUMA Lipstick ni. Customer pun makin sayang sebab bibir mereka dilindungi, terpelihara dan sihat.

Part paling best sekali adalah harga COZUMA Lipstick ni adalah sangat mampu milik! Budak-budak pun mampu beli.. Hanya...

RM43 sahaja! 

Beli 2 and above aqma bagi RM40 sahaja per lipstick + FREE GIFTS! 

Customer yang dah shopping dengan aqma mesti happy bila buka parcel sebab selalu dapat lebih dari apa yang diorder. Hehehe.. Alhamdulillah rezeki untuk dikongsi bersama. :)

Ladies yang nak order atau nak tengok warna2 lain COZUMA Mattifying Lipstick boleh terus contact aqma di +60102534217  ya.

Nanti share la favourite colour lipstick COZUMA anda apa dengan aqma :)
Okay see ya in next entry.

Thank you for reading my entry :)
Love,
#AinulAqma
2 comments on "Cozuma Mattifying Lipstick | Untuk Bibir Menawan"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature