Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa

Saturday, April 7, 2018
It has been awhile!

Dah lama aqma tak join segment atau giveaway. Since my next aim nak jadi full time blogger, haruslah aktif berblog ke sana sini kan? Kali ni aqma join segment my duckies friends. Kenal sebab blog and sebab duckscarves. Hehehe

Bila jumpa geng blogger yang ada sama2 minat ni seronok taw. Tak sabar nak jumpa Siqah empat mata. Gittuu! Hehehe.

Eh u guys nak join segment ni, nak lajukan traffic blog korang jemput la join segment Siqah ni. Blog dia cantik taw! Suka tengok :D

Klik je SINI untuk join segment Siqah comey lotey ni~

Love,
A.Aqma
11 comments on "Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa"
  1. haah, memang best bila jumpa geng blogger yang ada minat yang sama dengan kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan2?? Jadi rapat lak ttbe. macam2 boleh share.. hehehe

      Delete
  2. Hi dUCkies :D Thank you Aqma join segmen Siqah. Good luck tau :)

    ReplyDelete
  3. hai singgah sini.. done follow hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegment!! ^^ hehe hopefully tak berdosa kalau Hana tertekan butang follow kat sini haha :D salam kenal2

    ReplyDelete
  5. HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
    BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  8. Salam, datang dari segmen ni.
    Done follow this blog. 😀

    Modul TMK

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature