Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Friday, May 11, 2018
Assalamualaikum and hi all :) 

It's GIVEAWAY timeeee! Kali ni GA adalah dari my duckies friend who also my blogger friend, Siqah. A cute girl yang aqma kenal dalam dunia maya tapi rasa macam dah lama kenal. Hehehe. Hadiah dari Siqah ni bukan kecik2 anak wahai geng2 blogger sekalian, memang meletopsss!

Dalam banyak2 senarai hadiah yang ada, aqma nak stuff-it-notebook from the duckgroup. Semoga ada luck untukku dan warga blogger yang join.. Hehehe.


Uols wajib singgah blog Siqah dan join GA sekali sebab blog Siqah ni sangat lah nyaman mata memandang. Aqma suka cara tulisan Siqah. Sangatlah santai dan padat. Siapa yang bookworm, tahap WAJIB taw singgah blog beliau sebab banyak gila review buku dalam blog beliau. Memang rajin betul Madam Siqah kita ni.. (ye. dia dah kawen. Harap maklong. #sissingle #eh)

Klik gambar banner untuk join ye~
Good luck! :D

Love,
A.Aqma
8 comments on "Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa"
  1. Haha. Bab sis single tu, Eh? Hihi :D
    Thank you Aqma join giveaway SIqah. Mujur sempat lagi tau. Hii. Good luck my dear duckies friend <3

    ReplyDelete
  2. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau. followed u here #254

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  4. Gud luck.akak dr ga yg sama =)

    ReplyDelete
  5. Good luck ye... CM singgah dr GA yang sama :)
    | CM si penulis blog |
    Follow #256

    ReplyDelete
  6. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. Hi! Fatina singgah dari segmen yg sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. Hai,
    jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/update-segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature