SHAWL INFINENCE X RIZMAN RUZAINI

Saturday, June 9, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Post before this aqma dah cerita pasal baju raya kan? haaa entry kali ni aqma nak share pasal shawl raya pulak. Of course lah shawl dari RIZMAN RUZAINI. Allah.. Kalau dah kata shawl RIZMAN RUZAINI, mesti lah terkenal dengan workmanship, terkenal dengan design yang cun meletopss! Aqma pun mula2 terkejut RIZMAN RUZAINI keluarkan shawl dengan SHOM. Of course lah bangga sebab company kita kan? Proud! If uols mahukan sesuatu yang EXCLUSIVE, shawl RIZMAN RUZAINI lah jawapannya.. Baju tak dapat RIZMAN RUZAINI takpe, shawl kan ada.. Glamour youuu~

Ni koleksi printed shawl INFINENCE x RIZMAN RUZAINI:




















Kat bawah kalau in real life. Memang cantik terletak taw :)












Warna soft pastle memang cantik sangat.. lambang RR ( RIZMAN RUZAINI ) timbul dalam samar2 gitu.. pakai raya memang letopss. Dapat FREE brooch taw uols. Bestkan? :D

Nak dapat kat mana? Since this is collaboration with our company, boleh click kt sini untuk order.


Let's have glamorous raya!
Order NOW! :D

Love,
A.Aqma
3 comments on "SHAWL INFINENCE X RIZMAN RUZAINI"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature