AKU DAH PENAT GEMUK !

Sunday, July 8, 2018
Assalamuaalaikum and hi all :)

Pernah tak statement macam kat atas ni terlintas kat kepala otak uols? Aqma akui ayat kat atas ni pernah bersarang dalam minda dan hati. Berperang dengan diri sendiri taw nak kurus ni. Kita bukan berperang dengan siapa2 pun. Nak kurus ni kena kuat minda dan hati. Nak gemuk tak payah kuat apa2. Langgar je balun makan apa yang nak. Huhuhu.

Kenapa Penat Gemuk?
--------------

Gila ke tak penat gemuk? Dah la jadi cepat mengah, kaki and belakang pun sakit. Bila aqma rasa berat badan naik, memang rasa mengah tu. Naik tangga kat office automatic jadi pemalas. Aduhhh. Kau rasa?? Sebab dah tahu memang akan mengah. Pastu bila mengaji pun jadi cepat semput. Whatttt? Ni kalau aqma la. Memang aqma akan terasa part mengaji ni.

Pastu kaki especially lutut terasa macam sakit2 sikit. Oh my the almost 30-ish symptom is cominggg.. Lagi pulak aqma ada family history sakit2 lutut ni. Serammm. I need to take precaution on this matter cepat2. Sebab bila berat badan naik segala mak nenek sakit pun galak sama.

Lagi satu bila berat badan naik hantu MALAS pun naik tocang. Oh maii dia punya malas kemain lagi taw. Jadi pemalas nak jadi produktif. Asyik melepet je kat katil. No no no! That's not me!

Artinya: “Tidak ada tempat paling buruk yang diisi manusia selain perutnya, cukuplah seorang anak Adam makan beberapa suap makanan saja yang dapat mengokohkan tulang punggungnya. Jika memang ia harus mengisi perutnya maka hendaknya ia memberikan sepertiga untuk makanannya, sepertiga untuk minumannya dan sepertiga lagi untuk nafasnya“. (HR. Tirmidzi).


Jagalah perut kita sebaiknya sistur2 sekalian..

Tapiiii...........................

Aqma mengaku aqma hamba ALLAH yang biasa2 aje. Kadang2 terlepas pandang  nak jaga bab makan ni. So kena ada lah ikhtiar supaya dapat bantu turunkan berat badan ni tapi in a safe way. As ikhtiar turunkan berat badan yang aqma amalkan adalah amalkan Set Kombo Kurus dan Premium Beautiful.

Set Kombo Kurus ni bukan ubat kurus taw kawan2 tapi set supplement yang bantu proses turunkan berat badan. Bukan spesifik untuk turunkan berat pun tapi geng2 aqma yang amalkan set ni eh boleh kurus pulak. Meh aqma share kenapa amalkan Set Kombo Kurus ni boleh turunkan berat badan.

1. Shake Me: Protein diet yang ada agent bakar lemak. Memang ada yang tak sedar tetiba weight lost kemain.. sis lah tuu :P

2. Minkaffe: Agent pembekal Mineral dalam badan. Korang taw tak Mineral penting dalam badan kita. Kalau tanpa mineral siapa nak bantu serap nutrient penting? Haaa..

3. Nlicious: Agent cairkan lemak. Taubat la raya ni kemain lagi hentam rendang, lemang semua bagai.. Lemak dalam badan kita pun macam kena pam2! Adeh, bagi je la Nlicious ni cairkan lemaks ituuu~ Engkorang bukan rajin nak kupas buah pun kan. kan kan? :P






Testimoni berjaya Set kurus Kombo

Aqma dah amalkan Shake Me ni memang la dia macam buang badi gemuk ni dari badan kita. Rasa kenyang and makan pun potion jadi sikit je. Abam2 or kekakak yang kaki gym WAJIB lah amik Shake Me ni sebab ada L-lecithin yang bantu cepatkan pembakaran lemak. Seriously aqma kalau before run or jogging minum Shake Me, peluh dia kemain banyak seyhhhh! Pastu detox kaw2 sampai rasa garam peluh tu kat kulit. Perghhh!

Uols yang selama ni dok malas nak exercise sebab tak rasa peluh keluar banyak wajib lah try Shake Me nih. Lebih afdhal amalkan Set Kombo Kurus ni terus. Simple jee :)

Selamat tinggal zaman peha besar dan katik. :O

Now a better and fresh NEW me! :)

Btw, korang jangan sebarangan beli kat kedai mana2 nak dapatkan Set Kurus Kombo ni sebab set ni di ilhamkan oleh mentor2 dalam team Aqma. So weols ada rahsia cara makan based on keperluan uols (nak kurus ke, nak tambah berat ke, ada penyakit ke, ibu menyusu ke, bersalin czer ke..)

Nak tanya apa2 dan order boleh je terus klik link ni taw..

Love,
A.Aqma
1 comment on "AKU DAH PENAT GEMUK !"
  1. terbaek produk2 ni :)


    follow sini. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature