Well, HELLO DECEMBER!

Tuesday, December 1, 2015
Assalamualaikum and hi all :)

HELLO DECEMBER ! 



Penghujung 2015 dah pun tiba. Sepanjang 2015 ni anda dah review apa yang anda dah capai? Biasalah manusia ada azam yang dah capai dan ada azam yang still on the way kan? 

For me half of my resolutions tercapai tahun 2015 ni. Alhamdulillah syukur.. antaranya: 

- Business with The Diamond Circle 
- Went to Korea
- Amalkan Set Kurus Bajet (lagi separuh nak capai my target weight. fighting!)
- Got new job (Alhamdulillah kerja ringan kepala bak kata oppa gua :P)
- Dapat jadi Premium Beautiful Expert (bantu orang jadi sihat & cantik ♡ )


Syukur sangat2 2015 went smoothly. Alhamdulillah. Even masa awal tahun dulu ada peritnya tapi sekejap je lepas tu ALLAH bagi happy banyak. Sikit banyak yang penting kita bersyukur pada ALLAH :) 


Antara aim yang still kena extend sampai 2016 adalah: 

- Nak kahwin (doakan dapat jumpa yang sayang lillahitaala)
- Naik pangkat in business (SM/SSM/DSM)
- Income monthly 4-5 figures
- Iphone 6s 
- Nak beg PRADA 

Hamboiii azam tinggi melangit kan?? Itulah aqma. I am a big dreamer and work hard for my dreams.

Semoga nanti lebih semangat untuk habiskan 2016 dengan cemerlang pula! In shaa ALLAH :) 

Jom share pencapaian 2015 anda di ruang komen :) 

2 comments on "Well, HELLO DECEMBER! "
  1. ekekeke.moga impian 2016 tercapaii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :)
      Semoga impian cik Melissa pun tercapai ~

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature