Top Social

Bila Aura BERSATU !

Saturday, February 20, 2016
Assalamualaikum and hi all :)


Tahukah bila kita dah ada "ngam" atau ada "wavelength" dengan seseorang kita punya cara percakapan, cara berpakaian, dan mungkin selera makan akan SAMA? Hikhikhik 

Hal ini terjadi kepada aqma dan my beloved leader, CDM Shaliza Aziz. Semakin sentiasa pegang tangan pemimpin, semakin terasa aura dari pemimpin. Semestinya aura kejayaan dan kekayaan. Mendapat tempias2 aura positif semakin menebal dalam diri. Alhamdulillah... 

Antara yang aqma perasan aura kami bersatu adalah banyak betul kebetulan antara kami. Bila berjumpa untuk Persona Touch Session selalunya kami akan TERPAKAI SAMA color code baju/shawl. Yeay! Padahal tak plan pun. Hihihi 


Sama colour code shawl, blue to gray 

Another thing yang buat persamaan kami adalah tempat kerja kami. CDM Shaliza pernah bekerja sebagai pegawai bank di HSBC while aqma sedang bekerja di HSBC. Jadi selok belok HSBC agak terkesan antara kami. Cara bekerja yang awesome turut di praktikkan di dunia bisnes.

Seronok taw bila berbisnes dengan mereka yang sama wavelength. Jadi kita punya aura pun semakin besar dan income pun semakin besar laaa. In shaa ALLAH.. mudah2an. 

Korang ada kawan yang sama wave length aura dengan korang? Jom share dengan aqma cerita anda di ruang komen ! >.<


Love, 
A.Aqma
4 comments on "Bila Aura BERSATU !"
  1. SINGGAH PAGI ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/02/semoga-baik-baik-saja.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi JM, thanks singgah :)
      nanti saya singgah blog awak juga ye..

      Delete
  2. selalu mcm tu dgn housemate,kdg kdg xplan tp tepkai baju sama semua ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi amira :)
      kannnn?? aqma pun selalu juga dengan housemate dulu padahal x plan pun.. kekadang waktu P pon sama :P

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature