Saturday, February 13, 2016

5 Mitos Tentang Premium Beautiful Anda Perlu Tahu

Assalamualaikum and hi all :) 

Hari ni aqma nak share mitos2 yang berkaitan dengan Premium Beautiful. Sebenarnya mula2 dulu aqma pun termakan dengan mitos2 Premium Beautiful ni tapi pelik sebab: 

1. Premium Beautiful killer product untuk Sahajidah Haio Marketing 
2. Premium Beautiful ada beribu testimonial yang awesome
3. Premium Beautiful still standing in the market for more than 20 years! 

Kenapa laa mitos2 ini wujud ya? 

Mitos Premium Beautiful 5: Premium Beautiful Terlalu Ketat dan Tidak Selesa Untuk Dipakai 

Yang ni akan berlaku bila anda mendapat saiz yang salah. Ada Premium Beautiful agent yang akan cakap pakai tolak 1 saiz supaya boleh kecilkan lagi body. Eh? Kalau pakai tak selesa macam mana?? Sampai mengah susah nak bernafas. 

Alhamdulillah Premium Beautiful Expert from our group, TDC diajar cara ukur yang betul. Bila ukuran betul, dapat pakai dengan selesa dan tahan lama :) 

Masa aqma mula2 pakai dulu pun memang terkejut sebabnya tak rasa mengah dan tak rasa semput langsung! :D


Mitos Premium Beautiful 4: Dah pakai Premium Beautiful tapi berat tak turun pun.. 

Premium Beautiful direka 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Bila kesihatan kita baik in shaa ALLAH kecantikan akan datang dengan sendirinya. Natural beauty kan lebih baik. 

Dapat turunkan berat badan selepas menggunakan Premium Beautiful adalah satu bonus. Ya. Ada banyak testimoni mereka yang berjaya turunkan berat badan selepas menggunakan Premium Beautiful.

Namun, pada yang lambat dapat turunkan berat badan cuba tengok kelebihan lain selepas menggunakan Premium Beautiful. Antaranya period cycle lebih teratur, body shape semakin cantik, posture badan tegak dan cantik, kulit semakin halus dan licin. Ini semua asbab daripada manfaat Far Infrared Rays yang terdapat dalam Premium Beautiful. 

Jangan risau, berat badan anda boleh diturunkan dengan Premium Beautiful. Our team di TDC ada caranya. Cuma cepat dan lambat sahaja. Lain badan, lain kesannya. Yang penting konsisten pakai, pasti awesome resultnya. Aqma sendiri berat jenis lambat/susah turun tapi my body posture sangat2 improve pakai baju apa pun nampak terletak cantik pada badan :) 


Mitos Premium Beautiful 3: Premium Beautiful hanya untuk orang GEMUK !

Ini adalah mitos Premium Beautiful yang paling pelik sekali. Untuk pengetahuan anda Premium Beautiful bukan direka untuk orang GEMUK sahaja! Kan dah bagitahu Premium Beautiful direka 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. 

Orang kurus pun ada saiz untuk anda. Orang kurus pun perlukan Premium Beautiful corset sebab tak semua orang kurus ada posture badan yang baik, ada je orang kurus tapi perut buncit, ada juga orang kurus yang period cycle  tak teratur dan senggugut teruk. 

Bahkan ada TDC team member yang berat dia 39kg je tapi tetap pakai Premium Beautiful sebab bantu sangat2 jaga postur badan dan rawat stretchmark selepas bersalin czer. Awesome kan? Suami pun makin sayang! Tak la papan jeee :P 


Mitos Premium Beautiful 2: Premium Beautiful ni Mahal laaaa.. 

Ini mitos yang sering digembar-gemburkan.. Tahukah anda sebenarnya harga Premium Beautiful setanding dengan kualitinya. Bila dah pakai baru anda tahu sangat berbaloinya harga Premium Beautiful sampai mencecah RM2400. 

Berbaloi sangat2 sebabnya anda dapat manfaat kesihatan yang jauh lebih baik. Lagipun company selau buat offer harga runtuh. Dah la harga runtuh, dapat CASH REBATE lagi. Untungnyaaaa. Masa harga runtuh tu la korang grab beli terus. 

Lagi best untuk kurangkan beban anda, aqma ada offer 3 cara bayaran iaitu:

- CASH
- CREDIT CARD
- AEON CREDIT MONTHLY INSTALLMENT 




Kalau installment tu serendah RM120 sebulan bersamaan RM4 sehari !!! Mampu milik sangat kan?? Simpan RM4 dalam tabung sehari setiap bulan dah boleh bayar Premium Beautiful full set anda :) 

p/s: Alhamdulillah kebanyakan customer aqma beli Premium Beautiful ni secara cash. Dah kata dah sangat mampu milik. Plus, boleh buat duit 4-5 angka taw! Silap2 pakai FREE je! :D



Mitos Premium Beautiful 1: Premium Beautiful ni PANAS !!! 

Haaa yang ni mitos yang siapa yang dah pakai je tahu rasanya.. Tak! Tak! Tak! Tak Panas ye pembaca2 sekalian.. 

Seriously! Aqma dah pakai pergi wedding di tengah panas terik dan tak rasa panas or gatal2 langsung!. Kawan2 lain duk kipas2 panas tapi aqma chill jeee. Syukur sangat pakai Premium Beautiful masa tu. 

Hal ini berlaku sebab Premium Beautiful ada teknologi Akwatek dan Akwadyne. 

taken from Textile Trends
Current trends in  fabrics and apparel that provide comfort, manage moisture, and are lightweight and flexible.  But, more is being expected of fabrics.  Antimicrobial technology continues it's strong growth toward becoming an "expected" performance characteristic.  Stain resistance/repellency is also gaining in popularity in some categories.  Other value-added properties such as UV protection Environmentally sensitive fibers and fabrics also continue strong, with the use of more natural fibers and fiber blends, including bamboo, as well as driving the development of plant-based polyermers such as Ingeo®, Dupont's Sorona®, and fibers made from soy.
 Technologies allow fabrics to thermoregulate, such as Akwatek/Akwadyne and Outlast, control the atmosphere next to the skin,  controlling temperature and comfort.
• Fashion, style, shilouettes and color elements continue to create interest with consumers.   The hand, or feel, of fabrics is toward soft and comfortable.  Fabrics with stretch provide both comfort and look.  Compression fabrics remain popular as a performance enhancement.  The development of advanced fibers, such as Holofiber, have also shown a positive effect on the recovery of the body from exertion, improving  circulation  and oxygenation of the skin. 
 Advances in construction include seamless knitting and welded & glued seams, which reduce a garment's weight, provide added protection from wind and rain, and enhance comfort.  Advancements in fabric  construction include developments of a "new" fleece product such as those produced by Concept III International.







Plus, bila sejuk pun kita tak terasa sejuk sangat. Aqma dah cuba dua2 suhu. Bila di office suhu aircond sangat2 la sejuk.. kalau pakai Premium Beautiful takdelah terasa sejuk sangat sampai ketulang. 

Pernah aqma tak pakai Premium Beautiful ke office then masa tu hujan pula kat luar memang rasa perit mencucuk2 sejuk tu.. huhuhuhu.


Alhamdulillah diperkenalkan dengan benda awesome ni. Tak pernah menyesal pakai Premium Beautiful taw. Malah rasa menyesal tak pakai dari awal. 

Harap dengan artikel ni anda lebih clear tentang Premium Beautiful . Jika ada kemusykilan terus je contact aqma di +60102534217 atau email ke ainul_aqma@yahoo.com. 





Love,
Your Premium Beautiful  Expert,
A.Aqma

1 comment:

  1. dulu zaman kerja ada yang 'Paksa' suh membeli. Tapi tidak lah mampu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...