Top Social

HSBC Payments Dinner Coming 9th April 2016

Monday, April 11, 2016
Assalamualaikum and hi all :) 

Pada 9 April 2016 yang lepas aqma ada dinner anjuran office HSBC. Adakah uolls tahu bahawa aqma adalah seorang pekerja bank? Okay, tak penting. 

Ceritanya adalah ini adalah pertama kali aqma ke dinner anjuran department aqma bekerja. Payments Department namanya. Yang penting makanan best! The shrimp was delicious and BIG!!! Tak sempat nak amik gambar sebabnya gelap dan dah kebulur. Kahkahkah


Setiap dinner mesti ada tema kan? and our dinner theme was Secret Agents. Waahhh dah ala2 James Bond lah kiranyaaa. Nan hado la aqma nak ber-dress up ikut tema.. apa2 pun jom lah enjoy gambar-gambar cuns dari dinner tu.



Main hp & cik abang muka bosan. Lelz.


Moi beloved teammates and Supervisor 2

Gambar elok sikit. LOL

Candid!




Siapa datang awal dapat layard ni. Huntonglaaaa
Ada juga acara cabutan bertuah tapi aqma dah agak dah aqma tak dapat. Dah biasa daaaah. 
Dinner ni habis dalam pukul 11pm camtu. Tak tunggu sampai after party sebab macam hambar jeee. Eh?

Saje je up entry ni untuk abadikan gambar sweet ni dalam my beloved blog. Till then laling!


P/s: Nak amik gambar dengan crush tapi tapi tapi maluuu. Kahkahkah


Love,
A.Aqma



Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature