Celgynic Gold | Untuk Kulit Licin, Anti Jeragat

Wednesday, August 3, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Pernah dengar orang cakap nak dapatkan kulit cantik, licin, dan bebas cela sebenarnya bermula dari dalam? Bila dalaman sihat, In shaa ALLAH akan terpancar sinarannya di kulit seluruh badan kita. Ya, seluruh badan. Bukan muka licin badan gerutu. No! No! No!

Antara bahan semulajadi yang boleh membantu untuk cantikkan kulit dari dalam adalah KUNING TELUR. Haaa terkejut baca? Please jangan bangga uolls makan kuning telur goreng goyang tu ya. Itu buat muka jerawat, berminyak lagi ada laaaa. Hahahaha.

Meh nak share kebaikan kuning telur untuk kulit.
=========

1. Bertindak sebagai agen pelembap kulit

2. Tinggi protein yang membantu penghasilan sel kulit baru

3. Tinggi Vitamin A yang membantu mengatasi masalah kulit kering dan bersisik

4. Kandungan Vitamin B2 membantu menghalang radikal bebas punca jeragat dan bintik hitam

5. Kandungan Zinc membantu wajah awet muda, melambatkan penuaan

6. Kandungan Zinc juga membantu mengecutkan jerawat dengan pantas dan SELAMAT TANPA PARUT

7. Menjadi agent penghadang minyak semulajadi kulit




Waaaahhh banyakkan manfaat kuning telur untuk kulit? Kalau nak telan kuning telur pure setiap hari matilanaakkkk... Loyaaa!


Now dah senang. Kita dah boleh dapatkan kulit licin bebas jerawat dan parut dengan mudah. Telan je CELGYNIC GOLD.





CELGYNIC GOLD adalah supplement yang bahan utamanya adalah KUNING TELUR. Kuning telur sebenarnya kaya dengan Lecithin. Ia adalah komponen yang penting dalam setiap sel manusia.
Selain kuning telur bahan lain dalam CELGYNIC GOLD adalah Lingzhi, Cordyceps, Goji Berry,American Ginseng, Duzhong.








8 Manfaat CELGYNIC GOLD adalah:









Cara Pengambilan :
=====
4-6 biji 2 kali selepas makan.


PERHATIAN!
Amalkan apa2 supplement minum air kena banyak ye. Barulah efektif. Berapa banyak nak minum?
Berat anda x 0.05 = ___ liter


Senang je kan nak dapatkan kulit licin idaman anda? Plus, kesihatan pun terjaga. Tak perlu telan banyak2 supplement. CELGYNIC GOLD je pun okay ;)


Nak dapatkan CELGYNIC GOLD harga ISTIMEWA?
*harga kaw2 adik beradik untuk anda yang baca ni :D*

Jom dapatkan dengan aqma sekarang ye.


Whatsapp je "CG" ke +60102534217 SEKARANG
Whatsapp je "CG" ke +60102534217 SEKARANG
Whatsapp je "CG" ke +60102534217 SEKARANG



p/s: HARGA ISTIMEWA TERHAD 20 yang TERAWAL sahaja!
Siapa dapatkan CELGYNIC GOLD dulu, dia cantik dulu. Betul ke betul?

Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature