Business | My Gaji Kedua

Thursday, September 15, 2016
Assalamualaikum and hi all :)



Previous entri aqma ada mention yang aqma ada buat bisnes kan? For those yang baru2 follow blog aqma mesti tertanya2 bisnes apa la yang aqma buat sampai ada valid slip yang boleh buat loan rumah dan kereta dan loan sebagainya kan?



Okay ni aqma nak story yang aqma buat bisnes jual produk Sahajidah Haio Marketing (SHOM) dulu2 nama dia Haio Marketing je. Kalau uolls tanya mak2 uolls pasti diorang tahu juga sebab dah 20 tahun lebih SHOM bertapak di Malaysia dan ia adalah company Malaysia.


Dengan SHOM aqma lebih fokus produk kecantikan, kesihatan dan perkakas rumah. Ye.. perkakas rumah macam sabun basuh baju, basuh pinggan dan sebagainya. Fyi, aqma dulu ade la niat nak stop buat biz ni atas sebab2 tertentu tapi tak dapat nak stop sebab permintaan sentiasa ada. Alhamdulillah :D Then, bila berjodoh team yang sesuai alhamdulillah sales pun makin meroket. Bila ada team yang support kaw2 kita jadi semangat taw nak buat lebih baik.




HOT Products in the house!!


As uolls know aqma ada kerja tetap (masuk office) alhamdulillah still manage buat bisnes ni sebab our business plan senang sangat nak follow. Hanya spend at least 2 jam je sehari for business in shaa ALLAH you can get up to 4 digits of income (based on my experience.Walah!). Yelah, gambar ayat, semua dah bagi tinggal share je dengan sepenuh hati niat nak kongsi kebaikan dengan orang ramai. :)



Paling best dapat bonus tu masuk akaun bank direct taw dan tak pernah sangkut payment. Even certain swasta company pun sangkut payment salary. Amount bonus depends on apa yang kita usahakan. Seriously bisnes ni adil. Aqma pernah buat main2 tapi anak didik aqma dia fight habis2an. So, dia dapat lebih. Adil kan? Tak da isu kayakan orang atas langsung! Siapa buat dia dapat!


Valid slip income provided


Macam2 boleh buat dengan RM5,000 kan? :D



Plus, our team memang diajar untuk kuasai online medium. Apa barang ada fb, ig, blog tapi tak manfaatkan buat duit. Bayangkan korang dapat bonus RM 200 pun lepas kan buat bayar wifi? Bayangkan pula dapat at least RM1,000++ sebulan boleh lepas buat saving, shopping sikit untuk diri sendiri and family, sedekah and etc.. Tak payah fikir "cukup ke gaji nak bagi belanja mak ayah and adik2 ni??" Dah boleh lapang dada.


For those yang nak tahu berapa modal untuk bermula, RM50 je untuk pendaftaran ahli. RM50 tu bukan masuk kocek aqma ye. Itu direct dibayar kepada syarikat sebagai yuran keahlian. Alaaa even korang join kelab uniform kat sekolah pun kena bayar yuran ahli kan? So, sama je konsep nya :) Murah je pun..dapat bonus berganda dari RM50 uolls tu~










Seriously senang je bisnes dengan our team, The Diamond Circle. Segala2nya diajar. Nak promote macam mana, nak buat ayat macam mana, nak cari sarang pelanggan kat mana, semua diajar. Tinggal korang nak follow jee.


Nak buat duit tepi cara lepak chill macam aqma juga? Student yang busy pun boleh buat taw sebab aqma pun start masa jadi student dulu. Hehehe.

Meh whatsapp je aqma +60102534217. Aqma story about our biz plan then uolls decide senang ke senang buat biz with SHOM and TDC :D




Love,
A.Aqma
BeautyBillionaire 







Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature