Support #WorldQuranHour

Sunday, September 11, 2016
Assalamualaikum and hi all :) 

Ya ALLAH agak sendu traffic blog aqma yang ni. Salah sendiri juga jarang update dan jarang blogwalking. Ampunkan patik warga blogger. Akan kulawati taman-taman blogger selepas ini ya. :) 

Okay now back to the tittle. #WORLDQURANHOUR. MashaaALLAH satu dunia akan berkumandang dengan ayat suci al-quran. Program bermula jam 9am waktu tempatan negara masing2. Subhanallah bayangkan setiap negara 9am adalah berbeza2 jadi, tak surut lah bacaan suci Al-quran ni. Lebih2 lagi esok adalah Hari Arafah, siapa yang berpuasa tu lagi banyak la pahala. In shaa ALLAH... 




Spend sejam je darlingku~ Seronok tau bila kita amati ayat suci al-quran ni sebenarnya. Bila baca dengan makna lagi. Subhanallah amazing! :D  Hati lapang tak tau nak habaq lagu mana.

Semoga kita dihujani limpah dan rahmat dari ALLAH. In shaa ALLAH :)

Love,
A.Aqma


1 comment on "Support #WorldQuranHour"
  1. Siqah pun dah lama tak jengah blog aqma. Maaf ye, lambat BW. Busy sikit sekarang :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature