Monday, September 26, 2016

Vitalluz Powder | Bancuh Jeee

Assalamualaikum and hi all :) 

Entry kali ni nak story pasal for those yang nak turunkan berat badan. Haaa isu ni memang hangat, tak lapuk dek zaman taw. Ni nak share pasal VITALLUZ POWDER . 

Nak taw korang boleh amalkan VITALLUZ POWDER as korang punya pembantu untuk membuang dengan lebih lancar setiap pagi. As uolls know kalau pagi tak membuang tu lemau semacam weyhh! So, VITALLUZ POWDER ada EKSTRAK HOWTHORN BERI yang membantu proses pembuangan lebih lancar. 

Meh cekidaut apa lagi kebaikan VITALLUZ POWDER ni:

KEBAIKAN:
1. Menurunkan berat badan.
2. Melancarkan buang air besar.
3. Mengempiskan perut buncit.
4. Mengurangkan selera makan
5. Menurunkan tahap kolestrol


KELEBIHAN
1. Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas2
2. Sesuai untuk pesakit darah tinggi, kencing manis, jantung
3. Sesuai untuk ibu menyusu (walaupun dalam pantang)
4. Mengawal selera makan
5. Berperisa Howthorn Berry
6. Halal dan Selamat


Sesuai untuk darah tinggi, kencing manis, jantung, gastrik, gaut, sembelit dan haid.
-----------------------------------------------------------------------------------

Plus, uolls nak membuang tu takda rasa ciri-birit pun taw. Natural gituuu. 

Ni feedback those yang dah cuba:









       
Nak tahu VITALLUZ POWDER ni rasa apa? 
Rasa berry gituu. Tak perlu tutup hidung ya nak minum. 
Bancuh pagi before sarapan. 

Readers sekalian nak cuba? KHAS untuk singgah blog aqma ni dapat RM10 diskaun tau! 
Istimewa betul readers blog I ni taw, dimanja siap dapat diskaun RM10~

Cepat amik handphone uolls contact sini 0194544220 / 0194541102 dengan kod dibawah:
"ainul vl" 

Siapa cepat dia dapat. Semoga dapat kurus dengan SELAMAT da JAYANYA sebelum 2016 habesss.! 

Love,
A.Aqma       

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...