Memorable Jumaat in Bangsar

Sunday, October 23, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Jumaat sinonim as Jumaat Barakah kan? alhamdulillah semalam satu sejarah untuk aqma pertama kali ke Bangsar South dan berjalan kaki dari satu bangunan ke satu bangunan. Aqma betul2 ingat Bangsar South ni macam Bangsar Shopping Centre or Bangsar Village. ANDWAE! Sangatlah lain yaaa.

Aqma ada appointment dengan client di Bangsar South. Tempat kitorang plan nak jumpa di Bali Feel. Aqma betul2 naif rasanya dengan Bangsar South. End up aqma masuk je mana2 bangunan yang ada tunjuk arah parking. Waze menunjukkan parking ke Nexus. Tengok list restoran kat Nexus takda pun nama Bali Feel. Google alamat sebenarnya kat bangunan The Sphere. Nangis sistur cari tanya orang, jalan dan terus berjalan nak cari The Sphere. Huhuhu.

Lepas tanya information counter rupanya kena lintas kat jambatan yang menghubungkan Nexus dengan Village. There you go belakang Village tu ada The Sphere. Tak baiknya waze menunjukkan ke arah yang salah~~

Cari punya cari alhamdulillah jumpa juga my business partner and client. Mashaa ALLAH terhutang budi sangat2 dekat my business partner sebab dia dulu yang sampai Bali Feel dan jumpa client dulu. Later barulah aqma sampai~~~~~~~~~~~~~~~~~ dekat 20 mins juga baru mucul. Huhuhu.


My beloved business partner. She is my saviour!!!
 
Client yang aqma jumpa tadi ni berminat dengan Premium Beautiful. Dia sendiri dah buat research pasal kebaikan Premium Beautiful. Beliau sendiri dulu banyak dah try pakai korset tapi banyak yang cepat loose, bergulung dan end up cepat koyak. Bukan boleh repair pun kalau dah koyak. Namun  Premium Beautiful ni SPECIAL taw sebab bila koyak, patah boleh hantar repair sebab ada LIFETIME WARRANTY. FREE je pulak tuu.

Client aqma ni tak da la besar mana pun tapi ada masalah sakit pinggang since dia ada buat bisnes Wedding Planner. Pasang pelamin memanjat semua tu memang mudah sakit pinggang. Weekdays pula kerja office, menghadap PC je then lama2 postur badan jadi tak seimbang. Bila postur badan tak seimbang pakai baju pun nampak all the gelebehs terutama bahagian perut. Errkkk!



Untuk bantu dapat postur badan yang seimbang dan kesihatan peredaran darah lebih lancar  yang my client yakin PB boleh bantu setel all her problems. In shaa ALLAH. dah banyak sangat dah testimoni positif yang team aqma dapat untuk masalah sakit pinggang dan postur badan. Alhamdulillah.

Nowadays dah tak perlu risau pasal harga PB sebab orang ramai dah tahu harga dan manfaat PB yang diorang dapat memang berbaloi. Uolls, serendah RM95+++ je sebulan!~~ Sangat2 mampu milik kan? :)
Satisfied! Alhamdulillah deal closed face :D

For those geng BANGSAR yang ada masalah sakit belakang tu, aqma sarankan support dengan Premium Beautiful ni. Tulang bengkung dia bersifat lembut tak buat cucuk perut or pinggang. Selain tu, nak bodyshape kemas, nak betulkan postur, nak alihkan lemak mana yang patut in shaa ALLAH PB boleh bantu tanpa sakitkan badan anda :D

Eh, senang2 korang terus je contact aqma +60102534217 untuk info lanjut pasal PB ni. Rasa material depan2 then cuba sendiri. PERCUMA jeee. Aqma dah faham dah susup sasap BANGSAR SOUTH ni, jom meet up geng BANGSAR? See ya! :D


Love,
A.AQMA
Premium Beautiful Expert
2 comments on "Memorable Jumaat in Bangsar"
  1. Alhamdulillah. Sesat pun tak apa, next time sekurangnya tahu. Tak sesat tak tahu :) haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kan? Now dah taw dah :) Hehehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature