Top Social

SHAKE ME | TERBARU dari Sahajidah Haio Marketing

Wednesday, October 12, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Hari dapat berita yang Shake Me dah licin licau di stokis. Nampaknya semua semangat nak turunkan berat badan dengan SHAKE ME, minuman protein soya yang sedap lagi berkhasiat. Customer aqma pun ramai dah bersusun2 nak order SHAKE ME ni. Alhamdulillah~

Bila baca balik apa RAHSIA KEBAIKAN SHAKE ME ni sampai habis ramai orang borong, rupa2nya kekuatannya terletak pada BAHAN-BAHANnya. Mana ada kat Malaysia ni protein drink ada tambah GARAM BULUH. Memang sesuatu sangat dalam SHAKE ME ni.. check it out....


Bahan-bahan utama dalam SHAKE ME:

- Garam Buluh
- Protein Soya
- L- Caratine sebagai pembakar lemak

Fungsi SHAKE ME:

shake-me-haio-murah

shake-me-haio-murah

shake-me-haio-selangor


Cara pengambilan SHAKE ME:


shake-me-haio-selangor


Campur dengan air sejuk dan ice banyak2 untuk hilangkan bau/ rasa garam buluh tu. Shake sampai berbuih2. Then Bismillah, Minum dengan gumbira!

Aqma ambil SHAKE ME waktu malam sebab nak pergi kerja lepas tu malas makan banyak nanti mengantuk pulak. Usually orang cakap nak turunkan berat makan ringan2 je kan, so here the menu SHAKE ME. Mengenyangkan dan yang penting 90 kalori sahaja!

Eh jap, pada yang tertanya ibu menyusu boleh amik SHAKE ME?
jawapannya BOLEH. malah digalakkan sangat2~

testimoni-shake-me




For those yang nak dapatkan SHAKE ME now aqma ada OFFER HEBAT nak bagi kat korang yang drop by baca entri ni.

SHAKE ME MURAH
FREE POSTAGE
FREE GIFTSSS


Uolls yang dah bosan berat tak turun2 boleh cuba SHAKE ME pula. Guna kod "SHAKE dan KURUS" Whatsapp/SMS ke +60102534217 sekarang. Eh ada yang tanya email boleh ke?


Boleh jee. Letak kod di subject email dan terus email ke ainul_aqma@yahoo.com sekarang ya!

Love,
A,Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature