Tuesday, January 10, 2017

Kebaikan Shake Me Sahajidah Haio & Testimoni TERBARU!

Assalamualaikum and hi all :)


Pernah korang rasa terseksanya jiwa raga bila nak tahan selera makan? Nak tahu, sebenarnya ada je cara supaya kita tahan lapar lebih lama iaitu dengan pengambilan FIBRE yang cukup. FIBRE ni la agent yang boleh bantu supply EXTRA tenaga walaupun food intake sikit je. Nak cari mana FIBRE ni? Haaa itu lah salah satu kebaikan SHAKE ME dari Sahajidah Haio.

Aqma jeles betul tengok testimoni yang masing-masing makin slim dan kurus. Paling best bila dah EXERCISE / WORKOUT in shaa ALLAH tak sakit badan sebab ada L-Carnitine boleh bantu hilangkan sakit otot tu. Meh aqma share banyak lagi kebaikan Shake Me dari Sahajidah Haio.




kebaikan_shake_me
Kebaikan L-Carnitine dalam Shake Me


Simbol Shake M3 pun adalah M3 membawa maksud:


M - Maintenance
M - Minerals
M - Metabolisme


3 perkara diatas adalah tunjang utama kesihatan. Nak maintain sihat, slim dan fit. Minerals bantu supply Vitamin yang diperlukan oleh badan. Metabolisme pula sangat diperlukan untuk bantu turunkan berat badan. Kalau metabolisme rendah berat susah turun and workout pun cepat lembik taw.


Ni aqma share TESTIMONI SHAKE ME Haio yang TERBARU.



kebaikan_shake_me_haio
Alhamdulillah. Bila badan dah ringan, makan teratur in shaa ALLAH tidur pun lena.
testimoni_shake_me_haio
Amacam? Terbakar tengok testimoni ni? Sila percaya taw sebab ni adalah Buddy GengDiet aqma. Slim weyh!


kebaikan_shake_me_haio
Inchloss ketara yang best tuuu!




testimoni_shake_me
Kan dah cakap tahan lapar lebih lama *thumbs up!*


shake_me_kurus
Busy tak sempat lunch? Amalkan shake me jee :)


testimoni_shake_me
Lagi feedback yang bagitahu kurang lapar selepas ambil Shake Me :)




Cara Ambil SHAKE ME :

Bancuh Shake Me dengan air sejuk. Shake shake sampai berbuih. then minum. Paling best campur dengan ais.. Sedapnyaa!
Those yang tak boleh tahan rasa soya, aqma ada SECRET INGREDIENTS supaya automatik jadi sedap and confirm boleh telan! Nak tahu? Apa lagiii..


CARA DAPATKAN SHAKE ME:

Meh cepat2 whatsapp aqma SEKARANG +60102534217 untuk dapatkan Shake Me uols.

Ehem, paling best siapa yang whatsapp/ sms aqma guna kod "SHAKE M3 RM10 off" dapat Discount RM10 + FREE Postage! Yeay!! :D :D :D


Cepat2 dapatkan Shake Me dengan aqma SEKARANG! Bayangkan kawan2/ saudara mara tegur uols semakin slim raya nanti. Bestkan?? :DDDD


Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...